HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview Build 19640 ajunge in Fast Ring

Windows 10 Insider Preview Build 19640 ajunge in Fast Ring

Windows 10 Insider Preview Build 19640 este lansat in Fast Ring.
Windows 10 Insider Preview Build 19640 este lansat in Fast Ring.

După lansarea lui Windows 10 (2004) May 2020 Update de săptămâna trecută Microsoft continuă programul Insider Preview și oferă un nou build: 19640. Acesta nu aduce nicio funcționalitate nouă, vine doar cu mai multe bugfix-uri.

Vorbim în primul rând, dacă directorul Download este sincronizat cu un serviciu de cloud, Storage Sense nu va mai șterge automat ce e acolo. Apoi, e modificată logica de login, care nu mai aruncă eroare dacă numele de utilizatori începe cu spațiu.

Sunt schimbări minore, de așteptat pentru un build de Windows 10 lansat aproape imediat după disponibilitatea generală a Windows 10 May 2020 Update. Și pentru că este totuși un build de test, sunt ceva probleme: utilizatorii ce au medii de stocare eMMC pot să aibă blocări la revenirea din hibernate iar pe unele sisteme procesul de instalare durează destul de mult.

Dincolo de acestea, build-ul pare să fie unul stabil, așa că dacă doriți să continuați aventura Insider Preview, 19640 e un build de instalat, chiar dacă e in Fast Ring.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep