HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: husa originala Samsung Galaxy S20+ Smart LED Cover

RECOMANDARE: husa originala Samsung Galaxy S20+ Smart LED Cover

Samsung Galaxy S20+ Smart LED Cover

Am păstrat separat de materialul de huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20+, unul dintre cele mai speciale produse primite de la partenerii de la MobileDirect.ro. Este vorba despre o husă ceva mai specială. O husa originala Samsung Galaxy S20+ Smart LED Cover. De fapt, mai corect spus, este o carcasă spate suplimentară, de tip smart. Un produs original Samsung. Si am insistat de mai multe ori că pe site-ul MobileDirect pot fi găsite și produse originale ale marilor producători de smartphone.

Revenind la produsul nostru, husa originala Smart LED Cover are abilitatea de a afisa anumite notificări pe partea din spate, atunci când telefonul este poziționat cu ecranul în jos.

Cum functioneaza Samsung Galaxy S20+ Smart LED Cover

Este un produs din categoria Galaxy Friends, pe care telefonul îl identifică în momentul în care este adăugat peste el. Va cere un update la aplicație, după care va crea un shortcut pentru husa respectivă. Care va deschide o aplicație ce permite configurarea acestei huse speciale.

Am făcut câteva capturi de ecran care să vă arate cum poate fi configurată această husă pentru a afișa informațiile dorite de fiecare utilizator.

Mai mult, pentru a înțelege cât mai bine utilitatea ei, vă prezint un scurt film demonstrativ. Cu precizarea că fundalul cu steluțele care sclipesc poate fi customizat. Aceasta a fost alegerea implicită, dar se pot configura destul de multe aspecte din aplicația dedicată.

Mi se pare un produs interesant, care se potrivește mai ales acelora care vor o husă/carcasă care să iasă în evidență. În plus, cu ajutorul lui Samsung Galaxy S20+ Smart LED Cover, utilizatorul poate obține și anumite informații fără să atingă telefonul.

Scenariile în care apare această nevoie sunt multe, nu are rost să insist.

În schimb, o să insist asupra faptului că pe site-ul MobileDirect puteți găsi o gamă foarte largă de huse și carcase de protecție pentru Samsung Galaxy S20+. La fel cum puteți găsi și alte accesorii. Și nu doar pentru Samsung, ci pentru aproape orice model de smartphone cât de cât recent.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep