HomeFeaturedFocusAsus ROG Phone 3 prezentat oficial

Asus ROG Phone 3 prezentat oficial

Asus ROG Phone 3

Iată că a văzut lumina zilei mult așteptatul Asus ROG Phone 3. Telefonul de gaming care, spun cei care au avut plăcerea să interacționeze deja cu el, pare să fie cel mai aproape de un PC de gaming. Și motivul principal este dat de faptul că foarte multe caracteristici ale sale pot fi configurate de utilizator. Inclusiv modul de încărcare.

În plus, pentru a rămâne în zona de gaming, sunt o grămadă de accesorii dedicate. Unele disponibile spre achiziție separat și destinate diferitelor genuri de jocuri, altele incluse direct în pachetul standard. Aici am vrut să ajung de fapt, la AeroActive Cooler 3. Pe care oricine achiziționează un Asus ROG Phone 3 îl primește implicit.

Asus ROG Phone 3

Ca un adevărat smartphone de gaming care se respectă, Asus ROG Phone 3 este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 865+. Memoria RAM pornește de la 12 GB și merge până la 16 GB, iar capacitatea internă de stocare ajunge de la 128 GB până la 512 GB.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui ecran AMOLED de 6,6 inchi cu rată de refresh de 144Hz. Și aceasta poate fi configurată de utilizator. Rezoluția este fullHD+, aspectul 19,5:9. Terminalul a fost gândit pentru utilizarea în poziție landscape, așa că ecranul are ceva margini. Butoanele laterale denumite shoulder buttons pot fi acum configurate. Inclusiv separate în câte două fiecare.

Evident, interfața software (ROG UI peste Android 10) a fost gândită în aceeași linie. La fel și poziționarea difuzoarelor, pentru a nu fi acoperite cu mâinile.

Acumulatorul care ține în viață acest terminal are o capacitate de 6000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 30W.

În mod intenționat am lăsat la urmă camerele foto de pe Asus ROG Phone 3. Pentru un telefon de gaming acestea nu sunt cele mai importante. Pe partea din spate telefonul vine cu un sistem de trei camere. Senzorul principal este de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 13 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, de 5 megapixeli. Camera foto frontală, integrată în marginea de sus a ecranului, are o rezoluție de 24 megapixeli.

Compania taiwaneză pare să fi umblat puțin și la prețuri. Astfel, varianta cea mai scumpă, cu 16 GB de RAM și 512 GB memorie internă, are un preț de vânzare de 1100 euro. La care însă, un jucător veritabil va începe să adauge costul accesoriilor dedicate.

via Asus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep