Moto G 5G Plus lansat pe piata locala

0
Moto G 5G Plus

În cadrul unui eveniment online Motorola a lansat pe piața din România cel mai recent model al său. La trei săptămâni de la lansarea sa globală, Moto G 5G Plus va deveni disponibil la partenerii companiei de pe piața locală, de sâmbătă, 1 august. Motorola ne arată încă o dată că piața din România este importantă. Și reușește să aducă telefoanele nou lansate destul de repede și la nivel local.

Lista cu parteneri la care va putea fi găsit Moto G 5G Plus include Altex, dar și operatorii Orange și Digi Mobil. Prețul recomandat de vânzare pentru România este de 1799 lei. La noi va fi disponibilă doar versiunea cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, de culoare albastră.

Oficialii companiei au spus că decizia apariției acestui telefon a fost dictată de mai multe considerente. În primul rând era nevoie de un telefon cu suport pentru rețelele 5G cu preț accesibil. Unul care să țină piept ofertelor venite de la competitorii tradiționali.

Performante Moto G 5G Plus

Mai apoi, era nevoie ca segmentul de preț destul de mare dintre Motorola One Fusion+ și Motorola Edge să fie umplut cu o apariție. Iar Moto G 5G Plus reușește acest lucru. Mai mult la nivel de preț decât la nivel de performanțe. Aveți mai jos un clip în care acesta rulează AnTuTu Benchmark alături de Motorola One Fusion+. A intrat în competiție și Moto G8 Power, doar pentru că se află și el la noi în teste.

În mod oarecum surprinzător, a obținut un scor foarte bun, apropiat de cel al lui Motorola Edge, pe care l-am testat cu ceva zile în urmă și pe care îl vedeți mai jos alături de un Galaxy A71 de la Samsung.

Dincolo de această comparație a scorurilor din aplicațiile de benchmark, telefonul este ofertant atunci când aruncăm o privire pe configurația sa.

Pentru cei care nu își mai amintesc, vine cu un display de 6,7 inchi (rezoluție fullHD+) și aspect alungit 21:9 (refresh de 90 Hz și HDR10), cu un chipset Snapdragon 765, cu un sistem de patru camere foto pe spate, cu un sistem dual camera frontal (o premieră pentru Motorola) și cu un acumulator de 5000 mAh.

O să punem la lucru această configurație și o să venim cu impresii detaliate cât de curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here