HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M31s anuntat oficial

Samsung Galaxy M31s anuntat oficial

Samsung Galaxy M31s

Un nou telefon cu preț accesibil de la producătorul coreean își face apariția oficială. Samsung Galaxy M31s vine cu câteva argumente solide de partea sa, care îș vor transforma rapid în candidat serios la inimile (și buzunarele) multor utilizatori de Android. Mă duce cu gândul la Galaxy M41 cu care tocmai am interacționat recent.

În plus, sunt sigur că își va croi drum și în ofertele operatorilor, acolo unde Samsung s-a mișcat mereu bine și telefoanele sale din zonele entry și mid-range au făcut volume frumoase de vânzări.

Dispozitivul este construit în jurul unui ecran sAMOLED de tip Infinity-O, cu diagonală de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+. Așa cum spune numele, camera foto frontală (32 megapixeli) este găzduită într-un mic orificiu. Sub ecran este integrat cititorul de amprentă digitală.

Samsung Galaxy M31s se bazează pe un chipset Exynos 9611. Memoria RAM poate fi de 6 GB sau de 8 GB. În oricare din situații, capacitatea internă de stocare este de 128 GB.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto. Senzorul principal de 64 megapixeli este ajutat de un ultra-wide de 12 megapixeli. Celelalte două camere, ambele de 5 megapixeli, sunt una dedicată macro și una de adâncime.

Unul dintre marile argumente ale lui Samsung Galaxy M31s este acumulatorul de 6000 mAh. Acesta poate fi încărcat cu până la 25W și poate încărca la rândul lui alte dispozitive mobile.

Prețurile de vânzare pentru acest smartphone sunt de aproximativ 270 dolari, respectiv 300 dolari, în funcție de cantitatea de memorie RAM. Vânzările încep pe 12 august.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep