HomeFeaturedFocusMotorola prezinta oficial Moto G 5G Plus

Motorola prezinta oficial Moto G 5G Plus

Moto G 5G Plus

Sub sloganul UltraFast For All, Motorola vine cu un dispozitiv care se plasează în categoria premium mid-range. Un dispozitiv care aduce suportul pentru rețelele 5G, la prețuri accesibile. Sunt și alte premiere pentru companie, odată cu apariția acestui nou smartphone. Faceți cunoștință cu Moto G 5G Plus, un terminal care vrea să reprezinte o alternativă accesibilă pentru cei care au un buget limitat pentru achiziția unui telefon. Și trebuie să recunosc că prețul recomandat pentru Europa, de 349 euro, este atractiv.

De notat că evenimentul online de lansare a fost realizat în colaborare cu producătorul de motociclete de viteză Ducati. Și se pare că și terminalul se bucură de un soi de promovare/branding din partea Ducati.

Facem primii pași în zona de specificații tehnice. Pentru a putea oferi suport pentru rețelele 5G, dispozitivul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 765. Chipset-ul este completat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Se pare că există și o versiune cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB, cu preț de 399 euro.

Toate acestea ascunse în spatele unui display alungit, cu aspect 21:9 (sunt fan al telefoanelor alungite), de 6,7 inchi. Ecranul este numit de compania producătoare Cinemavision. Are rezoluție fullHD+, oferă suport pentru HDR10 și are o rată de refresh de 90 Hz. Ca o premieră pentru companie, Moto G 5G Plus este primul telefon cu sistem frontal dual camera. Ecranul este perforat de două orificii. Camera frontală principală, de 16 megapixeli, este ajutată de un al doilea senzor. Unul ultra-wide, cu rezoluție de 8 megapixeli. Fanii selfie-urilor au de ce să se bucure.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto, integrate într-un modul rectangular. O altă premieră pentru Motorola. Senzorul principal este de 48 de megapixeli. Alături de el se găsesc un ultra-wide de 8 megapixeli, un senzor de adâncime (2 megapixeli) și o cameră dedicată macro (5 megapixeli).

Un acumulator cu capacitate de 5000 mAh și suport pentru încărcare rapidă completează lista cu specificații tehnice. La fel cum o face și un Android 10 aproape stock, o calitate din punctul meu de vedere a telefoanelor Motorola. Care vine cu My UX peste el.

Cititorul de amprentă digitală (plasat lateral) poate acum fi folosit și ca buton. I se pot aloca funcții diferite, după preferințele fiecărui utilizator.

Una peste alta, Moto G 5G Plus chiar arată bine. Este deja disponibil pe anumite piețe din Europa. Sunt curios cât de repede ajunge pe piața din România. Are șanse să facă o figură frumoasă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep