HomeFeaturedFocusCateva impresii despre camera lui Samsung Galaxy A71

Cateva impresii despre camera lui Samsung Galaxy A71

Galaxy A71

Am rămas dator cu câteva impresii despre camera foto de pe Samsung Galaxy A71. Și asta pentru că la momentul materialului în care vă arătam că Galaxy A71 vine cu un raport preț/performanțe foarte competitiv, vremea capricioasă din Brașov nu îmi permisese să îl scot și la fotografiat. Între timp am remediat acest inconvenient și am luat telefonul la o plimbare până în cetatea Sighișoara.

Nu am insistat foarte mult pe scenariu, am încercat să folosesc telefonul ca orice utilizator mediu de Android. Și să văd ce poate scoate. E drept, am fost împins înspre acest lucru și de faptul că am vrut să fiu atent și la minunile arhitectonice din cetate, care nu meritau ignorate. Cred eu că am reușit destul de bine să le împac pe amândouă.

Înainte de a vă arăta câteva rezultate, trebuie să vă reamintesc câ Samsung Galaxy A71 are pe partea din spate un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli (f/1.8, 26mm, 1/1.72″, 0.8µm, PDAF). Este ajutat de un ultra-wide de 12 megapixeli (f/2.2, 123˚) și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli (f/2.2). Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, cu senzor tot de 5 megapixeli (f/2.4).

Acestea fiind spuse, am pornit cu el spre Sighisoara. Ca o scurtă paranteză, orașul chiar merită vizitat, mai ales acum, într-o perioadă în care pare ceva mai greu de ieșit din țară. Și este recomandat să nu ne aventurăm peste hotare.

În ceea ce privește fotografiile realizate cu Samsung Galaxy A71, vedeți mai jos câteva sample-uri. Setul complet, la rezoluție ceva mai mare, poate fi găsit într-un album evidențiat separat pe pagina de Facebook MOBzine Romania.

Revenind la abilitățile foto ale telefonului nostru, cred eu că sunt în linie cu performanțele evidențiate în materialul anterior. Este loc de mai bine, dar dacă avem în vedere și prețul dispozitivului, cred că rezultatele sunt mai mult decât mulțumitoare. Oricum, aprecierea finală vă aparține.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep