HomeFeaturedFocusHonor 30 Lite anuntat oficial

Honor 30 Lite anuntat oficial

Honor 30 Lite

Cei de la Huawei par a fi într-o cursă continuă. Lansează dispozitiv peste dispozitiv. Una dintre cele mai recente apariții este Honor 30 Lite, care se poziționează ca un telefon 5G foarte accesibil. Și asta este bine, pentru că sunt convins că tehnologia 5G va câștiga tot mai mulți adepți și va fi îmbrățișată de tot mai mulți operatori și utilizatori.

Telefonul are prețuri care încep de la aproximativ 240 dolari. Prețuri valabile pentru piața din China, acolo unde va deveni disponibil de pe 7 iulie.

Honor 30 Lite este construit în jurul platformei MediaTek Dimensity 800, care asigură conectivitatea 5G. La nivel de memorii sunt disponibile versiuni cu 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB, 6 GB de RAM și stocare de 128 GB și una cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Ecranul are o diagonală de 6,5 inchi și o rezoluție fullHD+. Are un notch în formă de U în partea de sus, pentru o cameră foto frontală de 16 megapixeli. Pe partea din spate găsim un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire a dispozitivului.

Un acumulator de 4000 mAh completează lista de specificații. Nu mai reprezintă nicio surpriză că Honor 30 Lite nu vine cu serviciile Google preinstalate. Ca toate telefoanele Huawei din ultima perioadă. Slotul dual-SIM este de tip hibrid.

Să vedem cât de repede ajunge și în Europa acest terminal. Și la ce preț.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep