HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 9 disponibil in Romania

Xiaomi Redmi 9 disponibil in Romania

Redmi 9 Romania

Xiaomi aduce pe piața locală unul dintre cele mai recente terminale ale sale. Redmi 9 devine disponibil în rețeaua partenerilor autorizați. Chiar începând de astăzi! Prețurile sunt agresive, așa cum ne-a obișnuit această companie încă de la apariția sa pe piața de smartphone.

Redmi 9 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 699 lei pentru varianta de 3GB+32GB iar opțiunea de 4GB+64GB la un preț recomandat de 749 lei. Pentru o perioadă limitată de timp, Redmi 9 va beneficia de o reducere de 50 lei la lansare putând fi achiziționat la prețul recomandat de 649 lei (3GB+32GB) si 699 lei (4GB+64GB).

Pare să fie un telefon care nu poate fi ignorat pe segmentul său de preț. Vine cu un display de 6,53 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli). Se bazează pe un chipset MediaTek Helio G80. Camera foto frontală, de 8 megapixeli, își face loc într-un notch în formă de picătură. Pe spate, telefonul vine cu un sistem de patru camere, cu senzor principal de 13 megapixeli. Acesta este ajutate de un ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una de 5 megapixeli, dedicată macro.

Un cititor de amprentă plasat pe spate și un acumulator de 5020 mAh care se poate încărca cu până la 18W completează o listă de detalii suficient de ofertantă. Bineînțeles, dacă este privită prin prisma prețurilor de mai sus.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep