HomeFeaturedFocusTCL 10 Plus a fost prezentat oficial

TCL 10 Plus a fost prezentat oficial

TCL 10 Plus

O nouă apariție completează familia de telefoane smart a producătorului chinez. TCL 10 Plus vine să se alăture seriei 10 de la TCL care a fost anunțată oficial la începutul anului. Are suficient de multe elemente comune cu frații săi, dar este totuși un terminal nou. Așa că merită câteva clipe de atenție. Cu atât mai mult cu cât este disponibil deja pe piața din Rusia, destul de aproape de noi. Periculos de aproape de noi, aș glumi.

Terminalul propune un ecran AMOLED cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli) și cu diagonală de 6,53 inchi. Acesta este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran, pentru un plus de eleganță și funcționalitate.

În spatele ecranului, TCL 10 Plus se bazează pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 665. Memoria RAM poate fi de 6 sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare de 64, 128 sau 256 GB. În oricare dintre variante avem și un slot microSD la dispoziție.

Pe partea din spate găsim un sistem de patru camere foto. Unul destul de convențional, tot mai des întâlnit. Cu un senzor principal de 48 megapixeli. Ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, de 2 megapixeli.

Un acumulator cu capacitate de 4500 mAh (și suport pentru Quick Charge 3) și un Android 10 completează lista de specificații tehnice pentru TCL 10 Plus.

Alături de acest terminal, familia este completată și de un TCL 10 SE. Un smartphone ceva mai slăbuț, pentru cei cu un buget limitat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep