HomeFeaturedFocusMoto G Pro ajunge pe piata locala

Moto G Pro ajunge pe piata locala

Moto G Pro

Motorola continuă să aducă cu destul de multă viteză telefoanele proaspăt lansate și pe piața din România. Moto G Pro, inițial anunțat ca Moto G Stylus, ajunge în România la o lună după ce compania a anunțat disponibilitatea sa în Europa.

Este propunerea de dispozitiv cu stylus integrat (și interfață și aplicații dedicate) a companiei. Merge către cei care vor un terminal cu preț accesibil, cu ecran suficient de mare și mai ales cu stylus. Are și LG o astfel de alternativă mai ieftină la Note-ul de la Samsung.

Moto G Pro

Și dacă tot am vorbit de preț, trebuie să vă spun că Moto G Pro (al cărui nume tot nu pot să îl scriu cu litere mici) vine în România la un preț recomandat de 1399 de lei. Sună destul de bine, având în vedere că prețul recomandat pentru Europa a fost de 329 euro. Probabil că și-au dat seama că trebuie să fie mai agresivi cu prețul, pentru a avea succes.

Partea și mai frumoasă este că pentru încă câteva zile, până pe 8 iulie, terminalul este disponibil pe site-ul Altex la 1299 lei. O reducere de 100 de lei, care vă poate lăsa loc de o husă de protecție, de exemplu. Oricând vă puteți îndrepta către partenerii noștri de la MobileDirect.ro.

Ca o scurtă recapitulare, Moto G Pro propune o combinație de ecran de 6,4 inchi, acumulator de 4000 mAh și un chipset Qualcomm Snapdragon 665. Memoria RAM este de 4 GB, capacitatea internă de stocare de 128 GB, iar camera principală de pe spate are o rezoluție de 48 megapixeli. În total sunt trei camere foto pe spatele terminalului.

Camera foto frontală, de 16 megapixeli, este găzduită de un orificiu în ecran.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep