HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Moto E7 Plus

Cateva detalii despre Moto E7 Plus

Moto E7 Plus

Se pare că Motorola pregătește și un Moto E7 Plus pe lângă varianta standard a acestui smartphone. Un telefon ceva mai ofertant ca specificații tehnice, dar care va avea, cum este și normal, un preț mai mare de vânzare. Și care probabil că va veni cu o dimensiune ceva mai generoasă. Asta este deocamdată doar o supoziție.

Terminalul tocmai a trecut prin Geekbench. A lăsat ceva urme în aplicația de benchmark, astfel că putem să începem să ne facem o impresie despre el. Va fi echipat cu o memorie RAM de 4 GB. De două ori mai mare, spun vocile autorizate, decât versiunea standard de E7.

Tot din Geekbench aflăm că sistemul de operare al lui Moto E7 Plus va fi Android 10. La asta chiar mă așteptam, nu este nicio surpriză.

În ceea ce privește chipset-ul, se pare că va fi din seria Snapdragon 600 de la Qualcomm. Minim Snapdragon 632, dar cel mai probabil un Snapdragon 665. Aici ne bazăm doar pe niște supoziții de-ale publicațiilor de specialitate.

Lucrurile par însă ceva mai palpabile atunci când vine vorba despre detaliile fizice ale terminalului, pentru că avem la dispoziție câteva fotografii real-life cu el. Vedem un sistem dual camera pe partea din spate, cu un senzor ceva mai mare. Mai vedem cititorul de amprentă digitală integrat în logoul companiei.

De asemenea, fotografiile ne arată și notch-ul în formă de picătură din ecran, în care își va găsi loc camera foto frontală.

Cam acestea sunt detaliile care se știu deocamdată despre Moto E7 Plus. Însă entry-level-ul companiei pare să nu mai aibă multe secrete.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep