Ce este si cum se foloseste Petal Search?

0
Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea aplicației Petal Search, care vine preinstalată pe Seria Huawei P40 și este deja disponibilă pentru instalare în Huawei AppGallery.
Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea aplicației Petal Search, care vine preinstalată pe Seria Huawei P40 și este deja disponibilă pentru instalare în Huawei AppGallery.

Petal Search este o aplicație de căutare preinstalată de Huawei pe seria P40 și disponibilă pentru instalare direct din magazinul de aplicații AppGallery. Prin intermediul Petal Search utilizatorii pot primi pe de o parte informații personalizate via Microsoft News sau pot realiza căutări pentru aplicațiile Android de care au nevoie și care nu sunt prezente în AppGallery.

Huawei prezintă Petal Search drept o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse – inclusiv știri, imagini sau divertisment – direct de pe ecranul de start al dispozitivului.

Interfața aplicației este extrem de simplă:

Sunt disponibile trei tab-uri: cel de știri (care poate să prezinte știri personalizate), cel de căutare a aplicațiilor și interfața Me, unde se regăsesc detaliile de conectare și sugestii despre update-urile din surse terțe (APK Pure) pentru aplicațiile Android instalate pe aparat.

Direct din Petal Search se pot căuta aplicații Android pentru a putea fi instalate din surse terțe (APK Pure de exemplu) pe aparatele fără GMS.

“La HUAWEI, ne-am angajat să oferim tehnologii inovatoare pentru consumatorii noștri. Acum, cu ajutorul instrumentului Petal Search alimentat de motorul de căutare Petal Search, utilizatorii HUAWEI au la îndemână o nouă modalitate de a găsi, explora și descărca cu ușurință aplicațiile de care au nevoie pe dispozitivele lor.”, completează Walter Ji, Președinte Huawei Consumer Business Group, Europa.

Aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate pentru fiecare utilizator, pentru a le permite să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. Când vreți să căutați o aplicație, porniți Petal Search și scrieți ce vă interesează în tab-ul Search. Rezultatele sunt prezentate în două tab-uri: Web (știri/articole) sau Apps (aplicații).

Pe lângă știri, imagini și divertisment, instrumentul de căutare listează aplicații din mai multe surse, precizând întotdeauna originea sursei. Huawei AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument. Sute de aplicații noi continuă să fie adăugate în AppGallery în fiecare săptămână.

Creat în parteneriat cu liderii motoarelor de căutare la nivel mondial și european, inclusiv Qwant și Yandex, Huawei Petal Search reunește cele mai bune tehnologii de securitate și siguranță bazate pe hardware, în combinație cu standardele de confidențialitate inegalabile stabilite de aceste motoare de căutare, pentru a asigura cele mai înalte standarde de protecție și securitate a datelor pentru utilizatorii HUAWEI.

Petal Search este tradusă în prezent în peste 40 de limbi și este disponibilă în 45 de țări și regiuni, cu planuri de extindere mai largă  în mai multe țări în viitor. Noul instrument de căutare va fi preinstalat pe cele mai recente smartphone-uri din Seria P40, printre care se numără Huawei P40 Pro, Huawei P40 și Huawei P40 lite, iar, pentru utilizatorii deja existenți, acesta este disponibil în Huawei AppGallery. Poate fi găsit în biblioteca virtuală prin simpla căutare în funcție de numele complet: Petal Search –  Apps & More, sau direct aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here