HomeFeaturedFocusÎn seria shot on iPhone Apple prezintă un film realizat pe iPhone...

În seria shot on iPhone Apple prezintă un film realizat pe iPhone 11 Pro realizat de Damien Chazelle

Din seria shot on iPhone azi avem parte de un film în format vertical, realizat de Damien Chazelle.
Din seria shot on iPhone azi avem parte de un film în format vertical, realizat de Damien Chazelle.

Săptămâna trecută Apple a prezentat un nou material din seria shot on iPhone, de data aceasta un film de scurt metraj, în format vertical, realizat de Damien Chazelle. Filmul de doar 9 minute denumit ”The Stunt Double” este prezentat ca fiind o călătorie prin istoria cinematografiei. Partea faină este că filmul este înregistrat în format vertical (portrait orientation) și regizat de Damien Chazelle, câștigător al unui premiu Oscar și cunoscut pentru filme precum ”Whiplash” sau ”La La Land”.

Uitați despre ce este vorba:

Apple spune că ”putem vedea cum filmele clasice sunt reorientate, de la cele de acțiune la cele mute, de la cele cu spionaj la cele western, prin reîncadrarea și modernizarea magiei cinematografiei”.

Alături de filmul propriuzis mai avem și un scurt clip din categoria behind the scenes în care se explică și celor mai puțin pricepuți cum a fost folosit iPhone 11 Pro pentru filmări – în caz că nu v-a plăcut primul film să fiți siguri că înțelegeți totuși cât de șmecher e iPhone-ul în zona de filmare, cu funcțiile sale de dynamic range și lentilele ultra-wide, pentru crearea de materiale cu aspect cinematic.

Ați priceput acum?

Și mai trebuie să știți un lucru: este prima colaborare dintre Apple și Damien Chazelle, deși acesta din urmă are contract cu Apple pentru realizarea de conținut pentru Apple TV+.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep