HomeMobileAndroidCelia și Huawei MeeTime, în curând și pe piața din România

Celia și Huawei MeeTime, în curând și pe piața din România

Odată cu lansarea EMUI 10.1, Celia și Huawei MeeTime vor ajunge și pe piața din România.
Odată cu lansarea EMUI 10.1, Celia și Huawei MeeTime vor ajunge și pe piața din România.

Huawei Consumer Business Group anunță programul global de lansare pentru EMUI 10.1, prezentat pentru prima dată în timpul lansării seriei Huawei P40, în luna martie a acestui an. EMUI 10.1 este bazat pe modelul de tehnologie distribuită HUAWEI, oferind utilizatorilor o experiență perfectă pentru toate scenariile pe mai multe dispozitive. EMUI 10.1 promite o inovație care să depășească limitările hardware și care să permită colaborarea între dispozitive. Că tot vă spuneam în urmă cu câteva zile că a venit o nouă actualizare pentru Huawei P40 Pro, aceasta are deja o versiune de EMUI 10.1 (cu Petal Search, Multi-Screen Collaboration și Huawei Share) dar fără Celia.

EMUI 10.1 este deja disponibil pe Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X (5G), Huawei Mate 20 RS, Huawei Mate 30 Pro, Huawei Mate Xs, Huawei nova 5T, Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei P40 Lite, Huawei P40 Lite E. În curând, va fi disponibil pe mai multe dispozitive.

Odată cu EMUI 10.1 assistentul vocal Huawei Celia ajunge pe piața internațională. Utilizatorul ține pur și simplu apăsat butonul de pornire pentru o secundă sau spune „Hei, Celia”. Celia accesează hardware-ul dispozitivului și folosește funcțiile AI pentru a recunoaște obiecte, a controla redarea media, a trimite mesaje text sau chiar facilita traducerea față în față. Inițial, Celia va suporta trei limbi – engleză, franceză și spaniolă și va fi lansată pentru modelele Huawei Mate 30 și Huawei Mate 30 Pro în Regatul Unit, Franța, Spania, Mexic, Chile, Columbia și Africa de Sud, și apoi în mai multe țări din lume, printre care și România.

O altă mărturie a inovației inegalabile a sistemului EMUI 10.1 este HUAWEI MeeTime, o aplicație puternică de apelare video pentru toate scenariile. Printre numeroasele sale capabilități se numără apelurile video Full HD de până la 1080p între dispozitive Huawei, în toate scenariile: în timp ce tehnologia Huawei de recunoaștere facială asigură claritatea subiectului în condiții de luminozitate scăzută, algoritmul Super Resolution compensează calitatea imaginii chiar și atunci când recepția semnalului este slabă. Cu această aplicație, utilizatorii pot partaja ecranele între ele și marca anumite zone, în cazul în care apare această nevoie în timpul unei discuții.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep