Daca incepeti sa vedeti postari aiurea pe Instagram, nu va speriati, e noua functie Suggested Posts

0
Instagram a lansat pentru toată lumea noua funcționalitate Suggested Posts.
Instagram a lansat pentru toată lumea noua funcționalitate Suggested Posts.

Azi, în timp ce parcurgeam lista din Instagram m-am trezit că văd postări ale unor diverși pe care nu îi cunoșteam și nici nu îmi aduceam aminte să îi fi adăugat în lista. Inițial am crezut că e vorba de vreo eroare a Facebook, ulterior mi-am dat seama că de fapt e vorba de o nouă funcție: Suggested Posts. Și e o tâmpenie infernală: dacă nu ești atent, după ce ți-a afișat noutățile din listă, începe să toarne postări ale unor diverși, pe criterii încă necunoscute complet – teoretic informațiile sunt similare cu cele postate de oamenii pe care îi urmărești, probabil o combinație de tip de conținut și tip de conturi.

Poate pentru unii se va dovedi o chestie utilă/faină, pentru mine este o prostie implementată de Facebook la nivel de server și din câte am văzut, nu ai cum să o dezactivezi. Cel puțin acum. După ce vezi toate noutățile din listă, te trezești cu icon-ul You’re All Cought Up și începi să defilezi prin postările unor indivizi pe care nu îi urmărești.

Ai însă posibilitatea de a apăsa pe link-ul (aproape invizibil) View older posts ca să continui navigarea prin postările din listă, numai că trebuie să fii atent la treaba asta.

Așteptă să văd cum o să reacționeze Facebook atunci când o să vadă că utilizatorii nu folosesc noua funcționalitate și sper să ofere o modalitate să scapi de ea. Dat fiind că în mod oficial Facebook nu a spus nimic despre această Sugested Posts, cred că e un test și că se așteaptă ca lumea să aibă reacții mixte.

Voi ați primit mizeria? Cum vi se pare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here