HomeFeaturedFocusDaca incepeti sa vedeti postari aiurea pe Instagram, nu va speriati, e...

Daca incepeti sa vedeti postari aiurea pe Instagram, nu va speriati, e noua functie Suggested Posts

Instagram a lansat pentru toată lumea noua funcționalitate Suggested Posts.
Instagram a lansat pentru toată lumea noua funcționalitate Suggested Posts.

Azi, în timp ce parcurgeam lista din Instagram m-am trezit că văd postări ale unor diverși pe care nu îi cunoșteam și nici nu îmi aduceam aminte să îi fi adăugat în lista. Inițial am crezut că e vorba de vreo eroare a Facebook, ulterior mi-am dat seama că de fapt e vorba de o nouă funcție: Suggested Posts. Și e o tâmpenie infernală: dacă nu ești atent, după ce ți-a afișat noutățile din listă, începe să toarne postări ale unor diverși, pe criterii încă necunoscute complet – teoretic informațiile sunt similare cu cele postate de oamenii pe care îi urmărești, probabil o combinație de tip de conținut și tip de conturi.

Poate pentru unii se va dovedi o chestie utilă/faină, pentru mine este o prostie implementată de Facebook la nivel de server și din câte am văzut, nu ai cum să o dezactivezi. Cel puțin acum. După ce vezi toate noutățile din listă, te trezești cu icon-ul You’re All Cought Up și începi să defilezi prin postările unor indivizi pe care nu îi urmărești.

Ai însă posibilitatea de a apăsa pe link-ul (aproape invizibil) View older posts ca să continui navigarea prin postările din listă, numai că trebuie să fii atent la treaba asta.

Așteptă să văd cum o să reacționeze Facebook atunci când o să vadă că utilizatorii nu folosesc noua funcționalitate și sper să ofere o modalitate să scapi de ea. Dat fiind că în mod oficial Facebook nu a spus nimic despre această Sugested Posts, cred că e un test și că se așteaptă ca lumea să aibă reacții mixte.

Voi ați primit mizeria? Cum vi se pare?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep