HomeFeaturedFocusGoogle Maps revine pe Apple Watch și cu opțiuni noi în CarPlay...

Google Maps revine pe Apple Watch și cu opțiuni noi în CarPlay Dasboard

Google Maps se integrează acum cu Apple CarPlay Dashboard, oferind informații suplimentare și opțiunile de management pentru muzică direct în interfața principală.
Google Maps se integrează acum cu Apple CarPlay Dashboard, oferind informații suplimentare și opțiunile de management pentru muzică direct în interfața principală.

După mai bine de doi ani de când Google a renunțat să mai ofere Maps pentru iOS vizavi de Apple Watch, Google anunță astăzi că noua versiune Maps revine pe Apple Watch și în CarPlay Dashboard.

Integrarea Google Maps cu Apple Watch oferă opțiuni de navigație auto, cu bicicleta, cu transportul public sau chiar pedestru, la fel ca utilitatea aplicației de smartphone. Aplicația prezintă și timpul estimat pentru parcurgerea traseului alături de instrucțiunile de navigare step-by-step pentru destinațiile deja selectate. Nu se pot adăuga destinații decât de pe smartphone.

Noua versiune aduce și suportul Maps în Apple CarPlay Dashboard, adică se pot folosi direct din dashboard opțiunile de control pentru redarea muzicii, podcast-urilor și audiobook-urilor. Se pot vedea rapid și informațiile din calendar fără să fie necesară părăsirea aplicației Google Maps. După cum puteți vedea, informațiile sunt afișate direct pe ecranul principal, în zona din dreapta a ecranului.

Google Maps va primi integrarea în CarPlay Dashboard cu noul update de iOS ce va veni săptămâna aceasta în timp ce actualizarea pentru Apple Watch va mai dura puțin până să fie disponibilă.

Oricum, două chestii foarte utile.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep