HomeFeaturedFocusiOS 13.6.1 si iPadOS 13.6.1 disponibile pentru update

iOS 13.6.1 si iPadOS 13.6.1 disponibile pentru update

De aseară este disponibil pentru instalare iOS 13.6.1 și iPadOS 13.6.1.
De aseară este disponibil pentru instalare iOS 13.6.1 și iPadOS 13.6.1.

Dacă vă era dor de niște update-uri Apple, atunci vă anunț că este disponibil iOS 13.6.1 și iPadOS 13.6.1. După cum se poate observa și din sistemul de numerotare, vorbim de un pachet de patch-uri care nu aduce nicio schimbare funcțională, doar repară din problemele descoperite în perioada precedentă. Și acesta ar trebui să fie un motiv suficient ca să dați drumul rapid la update, în ciuda reputației proaste pe care o are Apple vizavi de patch-urile iOS 13.

Sunt trei remedii majore:

  • anumite fișiere nu sunt șterse automat când spațiul de stocare se împuținează, chestie care e vitală pentru modelele iPhone/iPad cu 32 GB pentru stocare
  • rezolvată problema de afișare a unei tente de verde pe anumite display-uri, problemă ce apare ca urmare a unei supraîncălziri. Și readuce și funcționalitatea legată de Exposure Notifications care a dispărut pentru unuii utilizatori de iOS.

Noul iOS 13.6.1 e micuț, are doar 110 MB așa că îl puteți descărca fără probleme chiar și pe conexiunea de date. Mergeți în Settings/General/Software Update și dați-i drumul la download. E posibil să fie ultimul update pentru iOS 13 pentru că peste o lună așteptăm lansarea iOS 14 și sper să nu asistăm la un nou spectacol de incompetență din partea inginerilor Apple.

Detaliile complete despre noul pachet de update-uri se regăsesc pe pagina Apple software updates de aici: https://support.apple.com/kb/HT201222

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep