HomeMobileAndroidVideo: conferinta de presa despre Surface Duo

Video: conferinta de presa despre Surface Duo

Panos Panay vorbind despre Surface Duo în cadrul conferinței de presă (ținută cu audiență special selectată) dinainte de lansarea oficială.
Panos Panay vorbind despre Surface Duo în cadrul conferinței de presă (ținută cu audiență special selectată) dinainte de lansarea oficială.

După luni bune de la prezentarea oficială a Surface Duo, Microsoft a anunțat prețul și disponibilitatea tabletei (10 septembrie, de la 1399 USD) cu SIM (căci nu aș putea să îi spun smartphone) cu dual display și sistem de operare Android. Înainte să facă asta, a ținut o conferință de presă cu ușile închise, în care Panos Panay a discutat mai în detaliu Surface Duo și înregistrarea ei este acum disponibilă pe YouTube.

Vă recomand să o urmăriți dacă vreți mai multe detalii despre subiect:

În cele 35 de minute cât dureză materialul video putem afla detalii despre viziunea Microsoft vizavi de Surface Duo și scenariile pentru care acest produs a fost creat. Putem vedea și aplicații care pun în valoare cele două display-uri, cum se poate folosi smartphone-ul cu elementele de multi tasking sau ca un singur display, foarte mare.

Demo-ul este interesant și dacă dezvoltatorii de aplicații vor pune în valoare capabilitățile dual screen ale Surface Duo e posibil să asistăm la o revoluție în zona smartphone-urilor. De reținut că Microsoft folosește ideea de oen prin Surface Slim Pen, care să ajute la optimizarea modului de folosire în zona Office/Enterprise, doar că pen-ul nu vine în pachetul de bază, trebuind să fie cumpărat separat. Adică niște bani în plus peste cei 1399 USD dați pe un dispozitiv (smartphone) cu dual display, construit pe un cipset Snapdragon 855 și doar 6GB RAM (zic doar, pentru că flagship-urile moderne au trecut deja de mult de bariera asta).

Pentru că Surface Duo este extrem de subțire, Microsoft a trebuit să facă și un compromis legat de baterie, oferind doar una de 3600 mAh, chestie care ar trebui să fie trecută cu vederea de utilizatori, dat fiind câștigul legat de grosime.

În mod cert propunerea Microsoft este interesantă și are aplicabilitate în lucrul de zi cu zi. Sunt foarte curios dacă și reușește să se ridice la nivelul de funcționalitate propus, atât din punct de vedere al experienței de lucru cât și al hardware-ului: calitate display, autonomie, performanță.

Așa cum am mai spus, aștept să pun mâna pe unul și pe urmă o să pot spune mai multe.

via pa

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep