HomeFeaturedFocusLG Q92 5G prezentat oficial

LG Q92 5G prezentat oficial

LG Q92 5G

Este vorba despre o variantă ceva mai accesibilă de LG Velvet. Deși forma diferă ușor, am făcut comparația între Velvet și LG Q92 5G pentru că ambele telefoane sunt din segmentul mid-range și oferă suport pentru rețelele 5G. Producătorii au fost nevoiți să ofere și soluții mai accesibile de telefoane 5G, pentru că mirajul acesta a ținut destul de puțin. Și, după ce dispare elementul de noutate, prețul este cel care dictează dinamica pieței.

Așa se face că deși este construit pe aceeași platformă Snapdragon 765 de la Qualcomm, împerecheată cu aceeași memorie RAM de 6 GB, noul dispozitiv este mai accesibil. Se păstrează inclusiv cele două certificări IP68 și MIL-STD-810.

Ba mai mult, LG Q92 5G vine cu un sistem de camere foto cu un mic plus. Pe lângă senzorul principal de 48 megapixeli, cel ultra-wide de 8 megapixeli și cel de adâncime de 5 megapixeli, noul dispozitiv primește un al patrulea senzor, de 2 megapixeli. Dedicat fotografiilor de tip macro.

Un prim minus apare la nivelul ecranului. Acesta este mai mic acum, doar 6,67 inchi (rezoluție 2400 x 1080 pixeli). Și este un IPS LCD în loc de AMOLED. Asta înseamnă că cititorul de amprentă digitală a fost plasat lateral.

În schimb, camera foto frontală este ceva mai bună, cel puțin pe hârtie. 32 megapixeli față de 16 megapixeli.

Acumulatorul lui LG Q92 5G este ceva mai mic, de doar 4000 mAh. Și se încarcă ceva mai lent, cu doar 15W. Sistemul de operare este tot Android 10.

Noul dispozitiv este deocamdată disponibil în țara natală, la un preț de aproximativ 420 dolari. Deși nu s-a discutat despre disponibilitatea la nivel global, nu cred că LG are cum să o ocolească. Așa cum spuneam, mirajul telefoanelor 5G ca noutate absolută a dispărut, este nevoie de terminale 5G cu prețuri cât mai competitive.

via LG   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep