HomeFeaturedFocusMoto G9 Plus: poze si cateva detalii

Moto G9 Plus: poze si cateva detalii

Moto G9 Plus

Motorola are planificate în viitorul apropiat mai multe lansări de telefoane. Printre acestea se numără și Moto G9 Plus, modelul de top din familia tradițională mid-range a companiei. La fel ca Moto E7 Plus, entry-level despre care am vorbit deja. Momentul anunțului oficial pentru cele două dispozitive pare destul de aproape. Așa că nu trebuie să surprindă faptul că au început să iasă la iveală detalii tehnice.

Ba mai mult, avem chiar și câteva fotografii generate pe calculator cu cele două smartphone-uri. Și vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun (celebrul leakster @evleaks), așa că sunt șanse mari de tot ca ele să corespundă cu realitatea.

O să ne ocupăm puțin de Moto G9 Plus, pentru că de vărul său ceva mai slăbuț am vorbit deja. Vedem în fotografii un display cu margini destul de subțiri, perforat de un orificiu discret pentru camera foto frontală.

Pe spate vedem un sistem de patru camere foto, dispuse în formă de L, într-un modul rectangular. Se zvonește că senzorul principal va avea o rezoluție de 64 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul de pornire.

La interior vom avea o combinație de memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate vor fi ținute în viață de un acumulator de 4700 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 30W. Se pare că terminalul va fi disponibil în versiune albastră și una roșiatic-aurie.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se știu despre Moto G9 Plus. Configurația este incompletă, dar avem suficiente detalii pentru a vedea un terminal interesant. Dacă Motorola își păstrează strategia de marketing, acesta va avea un preț destul de competitiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep