HomeMobileAndroidSamsung Galaxy S20 Ultra 5G primeste suportul Wireless DeX si patch-urile Android...

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G primeste suportul Wireless DeX si patch-urile Android de august

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G primește update-ul G988BXXU4BTH5/G988BOXM4BTH5 ce vine cu patch-urile Android pentru luna august și câteva opțiuni noi, principala fiind introducerea suportului pentru Wireless DeX prezent pe Galaxy Note20.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G primește update-ul G988BXXU4BTH5/G988BOXM4BTH5 ce vine cu patch-urile Android pentru luna august și câteva opțiuni noi, principala fiind introducerea suportului pentru Wireless DeX prezent pe Galaxy Note20.

Astăzi am văzut că seria Samsung Galaxy S20 Ultra (probabil și S20 simplu) a primit cel mai nou update de firmware G988BXXU4BTH5/G988BOXM4BTH5 ce vine cu patch-urile Android asociate lunii august și mai multe funcții noi, cea mai importantă fiind Wireless DeX (prezentă deja e Galaxy Note20). Pachetul este mărișor (1097.86 MB) și s-a instalat OTA în aproximativ 10 minute – toate documentele și setările au rămas la locul lor, nu e cazul să vă faceți probleme.

Lista funcțiilor noi e lungă și începe cu wireless DeX – posibilitatea de a transforma smartphone-ul într-un desktop, ce acum funcționează prin WiFi Direct pe televizoare smart compatibile (evident că Samsung recomandă propriile produse sau dacă nu se poate, un aparat lansat după 2019, am testat pe un LG și merge binișor, cu o supraîncălzire evidentă a telefonului pe care nu știu dacă să o asociez ”incompatibilității” cu televizorul smart sau cu modul în care e implementat wireless DeX).

Apoi se regăsesc optimizări pentru conexiunea WiFi – în primul rând afișarea de informații legate de calitate conexiunii, și posibilitatea de partajare a parolelor pentru rețele.

Apoi vorbim de optimizări pentru Always On Display și Samsung keyboard (merge acum opțiunea split în landscape), introducerea noului mod Pro Video pentru cei ce vor să folosească puternica cameră a lui S20 Ultra 5G pentru a realiza materiale video 8K profesionale.

Pentru partea de securitate avem noul set de patch-uri Android asociate lunii august și introducerea posibilității de apelare rapidă a persoanelor aflate în lista SOS sau partajare a locației pentru 30 de minute, timp de 24 de ore.

Și nu în ultimul rând, actualul update de firmware va aduce și bugfix-uri și optimizări pentru problemele raportate în perioada precedentă.

Pentru că update-ul are 1GB vă recomand să folosiți o conexiune WiFi pentru download și apoi să îl instalați. Nu uitați, fiți siguri că aveți cel puțin 50% din baterie când începeți procesul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep