Un concept de iPhone 12 cu un al doilea display pe spate, peste camerele foto

0
Un concept iPhone 12 ce beneficiază de un al doilea display pe partea din spate, pus pesete sistemul de camere foto.
Un concept iPhone 12 ce beneficiază de un al doilea display pe partea din spate, pus pesete sistemul de camere foto.

Din când în când mă mai uit după concepte realizate de entuziaști pentru modificări ale diferitelor gadget-uri interesante aflate pe piață. Așa am descoperit și materialul video de mai jos, realizat de Furkan Kasap, în care vedem un iPhone 12 cu design familiar, dar care beneficiază de un al doilea display pe partea din spate.

Acolo ar trebui să stea widget-uri, să vină notificări, să ofere un shortcut pentru diferite operații de bază. Ideea este faină și materialul video e realizat profi, doar că e o mică/mare problemă: care e avantajul? Da, poate că o să fie posibil să acoperi camerele foto cu un diaplay, unde să poți afișa diferite chestii. Numai că utilitatea este zero din punctul meu de vedere pentru că nu văd de ce ai folosi spatele smartphone-ului și nu fața.

Widget-uri pentru al doilea display al conceptului iPhone 12.

Până la urmă, dacă vrei ceva detalii, se poate veni cu o idee de smart cover cum are Samsung și LG, care poate să fie folosită de un widget special și să ofere informațiile dorite fără să aprindă tot ecranul.

Dar na, oamenii sunt liberi să viseze și cred că e foarte bine să ne uităm la tot felul de idei. Așa o să ne dăm mai bine seama ce ne-ar fi cu adevărat de folos.

Voi ce părere aveți? V-ar plăcea un astfel de telefon, cu al doilea ecran pe spate?

via toms

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here