HomeFeaturedFocusAzi avem iOS 14.0.1 Reincepe sarabanda patch-urilor pentru iOS 14?

Azi avem iOS 14.0.1 Reincepe sarabanda patch-urilor pentru iOS 14?

După fix o săptămână de la lansarea oficială iOS 14, Apple aduce primul patch: iOS 14.01 pentru a remedia câteva bug-uri enervante.
După fix o săptămână de la lansarea oficială iOS 14, Apple aduce primul patch: iOS 14.0.1 pentru a remedia câteva bug-uri enervante.

Apple ne arată că nu a învățat nimic din istoricul jalnic al lansării iOS 13 și fix după o săptămână de la lansare oficială a iOS 14, avem parte de primul patch: iOS 14.0.1 Acesta repară în primul rând problema legată de imposibilitatea selectării permanente a altui client de email și browser, care să fie folosite implicit – deci Apple a lansat opțiunea asta, doar că a făcut-o să meargă și nu prea (dacă aparatul era repornit, setările se pierdeau). Totodată mai vin și ceva optimizări/bugfix-uri legate de Final Cut Pro și alte aplicații media ale Apple.

Pachetul nu e mare – undeva la 170 MB, deci poate să fie descărcat și pe o conexiune de date, însă trebuie să dezactivați protecția în acest sens din Settings/General.

Lista completă a schimbărilor din iOS 14.0.1 este:

  • repararea problemei legate de menținerea setărilor după repornirea aparatului, pentru aplicațiile implicite de email și browser
  • reparată o problemă care împiedica afișarea camera pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus
  • reparată problema ce împiedica iPhone-ul să se conecteze la anumite rețele Wi-Fi
  • reparată problema care împiedica trimiterea email-urilor pentru anumite servicii de email
  • reparată o problemă ce împiedica afișarea de imagini în widget-ul News

Față de dezastrul lansării iOS 13, pe iOS 14 nu avem încă bug-uri de securitate sau unele care să blocheze permanent folosirea aparatelor. Chestie care se poate schimba oricând, doar vorbim de Apple.

Ar trebui să instalați patch-ul cât mai repede, dacă deja ați trecut pe iOS 14. Nu de alta, dar nu știm exact ce se alte chestii mai sunt reparate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep