Azi avem iOS 14.0.1 Reincepe sarabanda patch-urilor pentru iOS 14?

0
După fix o săptămână de la lansarea oficială iOS 14, Apple aduce primul patch: iOS 14.01 pentru a remedia câteva bug-uri enervante.
După fix o săptămână de la lansarea oficială iOS 14, Apple aduce primul patch: iOS 14.0.1 pentru a remedia câteva bug-uri enervante.

Apple ne arată că nu a învățat nimic din istoricul jalnic al lansării iOS 13 și fix după o săptămână de la lansare oficială a iOS 14, avem parte de primul patch: iOS 14.0.1 Acesta repară în primul rând problema legată de imposibilitatea selectării permanente a altui client de email și browser, care să fie folosite implicit – deci Apple a lansat opțiunea asta, doar că a făcut-o să meargă și nu prea (dacă aparatul era repornit, setările se pierdeau). Totodată mai vin și ceva optimizări/bugfix-uri legate de Final Cut Pro și alte aplicații media ale Apple.

Pachetul nu e mare – undeva la 170 MB, deci poate să fie descărcat și pe o conexiune de date, însă trebuie să dezactivați protecția în acest sens din Settings/General.

Lista completă a schimbărilor din iOS 14.0.1 este:

  • repararea problemei legate de menținerea setărilor după repornirea aparatului, pentru aplicațiile implicite de email și browser
  • reparată o problemă care împiedica afișarea camera pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus
  • reparată problema ce împiedica iPhone-ul să se conecteze la anumite rețele Wi-Fi
  • reparată problema care împiedica trimiterea email-urilor pentru anumite servicii de email
  • reparată o problemă ce împiedica afișarea de imagini în widget-ul News

Față de dezastrul lansării iOS 13, pe iOS 14 nu avem încă bug-uri de securitate sau unele care să blocheze permanent folosirea aparatelor. Chestie care se poate schimba oricând, doar vorbim de Apple.

Ar trebui să instalați patch-ul cât mai repede, dacă deja ați trecut pe iOS 14. Nu de alta, dar nu știm exact ce se alte chestii mai sunt reparate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here