HomeFeaturedFocusCateva idei despre Samsung Jet, parte din generația Samsung Life Unstoppable

Cateva idei despre Samsung Jet, parte din generația Samsung Life Unstoppable

SamsungJet_4

Tu cum îți cureți tastatura de la laptop sau desktop? Cu aspiratorul, nu? Glumesc, evident – după lansarea Samsung Life Unstoppable vă spuneam că mi-a atras atenția aspiratorul vertical Samsung Jet, așa că m-am mai documentat puțin despre subiect și am văzut că în pachet vine cu trei tipuri de perii, pentru a putea curăța orice suprafață, insclusiv tastatura sau spătarul scaunului/canapelei.

Înainte de pandemie, când lucram sporadic de acasă, nu mi-am pus niciodată problema că ar trebui să găsesc o modalitate mai rapidă și mai eficientă pentru a face curat, în special pe birou, laptop, scaunul de la birou și în general, în toată casă. Stând mai mult pe acasă, este evident că și cantitatea de praf/murdărie a crescut, necesitând mai multe ore dedicate acestei îndeletniciri. Evident, un robot de aspirare smart (aici am povestit despre experiența cu Samsung Navibot VR20M707HWS) este o adiție foarte bună în acest moment, însă nu rezolvă problema în totalitate. Și atunci, cea mai bună soluție pe care o văd acum este un aspirator vertical cum e Samsung Jet – nu e nevoie să te apleci, nu are fir pe care să îl cari după tine și îți permite o mobilitate maximă.

Astea sunt chestiile pe care le vezi și simți imediat. Am descoperit și altele, mai puțin evidente:

Filtrare și curățare rapidă

Pentru ultimul aspirator pe care l-am cumpărat acum mulți ani m-au interesat două lucruri: filtrarea prafului și putere mare de aspirare. Între timp mi-am dat seama că nu e chiar suficient să ai doar astea – însă fără ele te descurci cam greu. În prezentarea Samsung Unstoppable s-a spus despre Samsung Jet că beneficiază de o filtrare de 99.999% din praf și alergeni printr-o tehnologie proprietară ce folosește mai multe straturi pentru filtrare. Combinația ține în rezervor praful acumulat, așa cum fac multe alte modele.

SamsungJet_1

Greutate mică, autonomie și putere

Dincolo de caracteristicile de mai sus, seria Samsung Jet mai are trei elemente pe care le-am luat în calcul: greutate de 1.66 Kg (parctic nu îți rupe mâna când aspiri), posibilitatea de a genera o putere constantă de 200W chiar și spre finalul autonomiei și nu în ultimul rând, o autonomie de aproape 1 oră, suficientă pentru un tur de aspirare pentru toată casa.

SamsungJet_3

Și nu în cele din urmă, display-ul pe care poți vedea informații legate de starea aspiratorului și poți seta câțiva parametri de lucru.

SamsungJet_5

Da, nu e smart la modul la care m-aș fi așteptat, adică să îmi permită să îl integrez în Smart Things așa cum mi-aș fi dorit (bine, eu speram și că poate să facă singur curat prin casă), doar că uneori elementele smart vizavi de un produs nu sunt neapărat cele care să necesită inteligență artificială. Pot fi și mici inovații care să îți facă viața mai simplă.

Seria Samsung Jet are două modele: 70 și 75, încă nu m-am hotărât pe care îl aleg. Vizavi de electrocasnice, de obicei ajung să cumpăr modelul de top pentru că nu vreau să îmi mai bat capul în următoarea perioadă: iau ce e mai bun și după aia stau liniștit vreo 5-8 ani.

Voi ați folosit vreu model Samsung Jet? Ceva păreri, recomandări?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep