HomeFeaturedFocusHuawei Enjoy 20 Plus si varianta standard Enjoy 20 prezentate oficial

Huawei Enjoy 20 Plus si varianta standard Enjoy 20 prezentate oficial

Huawei Enjoy 20 Plus

Ambele telefoane suportă conectivitatea 5G, grație noului chipset cu preț accesibil MediaTek Dimensity 720. De altfel, atât Huawei Enjoy 20 Plus, cât și Huawei Enjoy 20 au și câte un 5G în denumire, la care eu am renunțat pentru a scurta puțin titlul. Sunt însă multe diferențe, între cele două terminale. Nici măcar la nivel de design nu par a face parte din aceeași familie.

Chipset-ul este printre puținele elemente comune la nivel de specificații tehnice. La fel ca sistemul de operare Android 10, cu interfața EMUI 10.1 peste el, dar fără serviciile Google.

Huawei Enjoy 20 Plus

O să încep cu Huawei Enjoy 20 Plus, telefonul mai puternic și mai atractiv din punctul de vedere al designului. Are un ecran IPS LCD de 6,63 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9, rata de refresh 90 Hz). Acesta nu este deranjat de notch-uri sau orificii. Camera foto frontală este ascunsă într-un mecanism de tip pop-up, care se ridică atunci când este nevoie de ea. Rezoluția ei este de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire.

Pe partea din spate găsim un modul circular. De altfel toată construcția acestui smartphone aduce mult aminte de Mate 30 Pro. Sunt doar trei camere foto integrate în acest cerc, cel de-al patrulea reper fiind LED flash-ul. Senzorul principal de 48 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră macro de 2 megapixeli.

La interior avem, așa cum spuneam, un chipset MediaTek Dimensity 720, ajutat de o memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Poate fi extinsă prin NMcard, formatul proprietar îmbrățișat de Huawei. Toate sunt ținute în viață de un acumulator de 4200 mAh cu încărcare rapidă de 40W.

Prețurile pentru Huawei Enjoy 20 Plus sunt de aproximativ 330 dolari, respectiv 360 dolari, în funcție de cantitatea de memorie RAM.

Huawei Enjoy 20

Pe de altă parte, Enjoy 20 vine cu un design ceva mai clasic. Are un ecran de 6,6 inchi, cu un notch în formă de picătură pe partea din spate. Camera foto frontală este de doar 8 megapixeli, rezoluția ecranului este doar HD+, iar rata de refresh a acestuia de 60 Hz.

La interior avem același chipset, dar memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB, cu aceeași stocare de 128 GB.

Pe spate avem acum un modul pătrat, tot cu trei camere foto. Un senzor principal de 13 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 5 megapixeli și de o cameră macro de 2 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate mai mare, de 5000 mAh, dar se încarcă doar cu 10W. Prețurile de vânzare încep de la aproximativ 250 dolari.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep