HomeMobileAndroidRomania are 42 de poze in finala Huawei Next-Image Awards 2020

Romania are 42 de poze in finala Huawei Next-Image Awards 2020

Din cele 1000 de fotografii aflate pe lista finală a Huawei Next-Image Awards 2020 România are 42 de poze!
Din cele 1000 de fotografii aflate pe lista finală a Huawei Next-Image Awards 2020 România are 42 de poze!

Competiția Huawei Next-Image Awards 2020 e aproape de final și am văzut că România este prezentăcu 42 de fotografii dintre cele 1.000 aflate pe lista finală.

Pentru a inspira iubitorii de fotografie și pentru a le oferi posibilitatea de a-și testa abilitățile alături de alți artiști talentați, Huawei a organizat Huawei Next-Image 2020, o competiție dedicată tuturor utilizatorilor de smartphone-uri Huawei. Concursul cuprinde șase categorii: „Near Far, „Good Night”, „Hello, Life!”, „Faces”, „Live Moments” și „Storyteller”. Categoriile din care fac parte cele mai multe lucrări dintre cele 42 ajunse pe lista scurtă sunt Hello, Life!, Near Fear și Good Night, aspect ce evidențiază pasiunea utilizatorilor români, iubitori de frumos, pentru perspective diferite și detalii inedite, dorința de a surprinde diverse emoții în fotografii, dar și de a transpune atmosfera nopții în imagini fără precedent.


 
În cele 114 zile de înscrieri, utilizatorii de smartphone-uri Huawei din peste 120 de țări și regiuni au făcut cunoscute juriului global peste 1.190.000 de creații, 9329 dintre acestea aparținându-le participanților din România. Dintr-un număr de peste un milion de fotografii și videoclipuri înscrise, au fost selectate pentru a participa la etapa globală a competiției doar 1.000. Dintre cele 1.000, 42 le aparțin participanților din România, utilizatori Huawei pasionați de fotografie și tehnologie, care au decis să își facă abilitățile artistice cunoscute întregii lumi.


 
Costin Mocanu este câștigătorul ediției Huawei Next-Image 2018, această competiție oferindu-i ocazia de a-și redescoperi și fructifica pasiunea pentru fotografie. El a reușit să impresioneze juriul global cu imaginile surprinse cu ajutorul telefonului personal Huawei, fiind desemnat câștigătorul a două dintre cele șase categorii de concurs. Puteți vedea mai sus câteva din lucrările sale.
 
Dacă vreți să vedeți fotografiile postate de participanții din România care s-au calificat la etapa globală a Huawei Next-Image Awards, ele sunt disponibile AICI.

Mai multe detalii despre competiție o să găsiți aici: https://gallery.consumer.HUAWEI.com.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep