Diseara ma puteti urmari in live vlogging la keynote-ul Apple despre iPhone 12 cu Razvan, Adrian si Ionica

0
Împreună cu Răzvan Burz, Adrian Boiologu și Ionel Rohneanu o să facem un live vlogging în timpul keynote-ului Apple iPhone 12 și o să discutăm live despre iPhone 12 și ce produse vor mai fi prezentate.
Împreună cu Răzvan Burz, Adrian Boiologu și Ionel Rohneanu o să facem un live vlogging în timpul keynote-ului Apple iPhone 12 din seara asta și o să discutăm live despre noile iPhone-uri și ce produse vor mai fi prezentate.

Astă seară mai fac un lucru nou: la invitația lui Răzvan Burz (www.burzcast.media) o să fac un live vlogging la lansarea Apple, împreună cu Adrian Boiologu (www.boio.ro) și Ionel Rohneanu (www.iSay.ro) și o să avem o discuție interesantă în direct. Ei, utilizatori de produse Apple, eu ca Microsoft Windows Insider MVP și un utilizator de toate, în special de Windows și Android.

Vă invit să ne urmăriți pe YouTube pe link-ul de mai jos și să discutăm mai multe, începând cu ora 19:30 a României.

Este prima dată când o să fac un live vlogging și sunt convins că o să fie interesant, mai ales că Apple are pregătite mai multe produse din gama iPhone 12 și probabil alte noi produse, evident revoluționare. O să îmi facă plăcere să discut în direct cu fanii Apple și nu numai.

Ne puteți apela și pe Twitter la @i0n1ca, @boiologu, @razvanburz și @balanionut oricând doriți.

Vă așteptăm să ne urmăriți și să ne adresați întrebări în direct!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here