HomeMobileAndroidSamsung Galaxy Note20 5G primeste un update cu optimizari pentru camera

Samsung Galaxy Note20 5G primeste un update cu optimizari pentru camera

Pe 6 octombrie Samsung a lansat actualizarea N981BXXU1ATIC care aduce optimizări pentru camera foto și îmbunătățiri de performanță.
Pe 6 octombrie Samsung a lansat actualizarea N981BXXU1ATIC care aduce optimizări pentru camera foto și îmbunătățiri de performanță.

Pe 6 octombrie Samsung a lansat un nou set de patch-uri pentru Galaxy Note20 5G identificate cu N981BXXU1ATIC/N981BOXM1ATIC/N981BXXU1ATIC cu o dimensine de 298.62 MB. Conform detaliilor date de Samsung acest set aduce optimizări pentru camera foto, îmbunătățirea performanței pentru Clipboard și Internet Browser (browser-ul Samsung) și mai multe alte componente care îmbunătățesc stabiliteta și performanța sistemului de operare.

Din păcate acest pachet nu vine și cu setul de patch-uri pentru luna octombrie 2020, indicatorul fiind păstrat la septembrie 2020 – îneamnă că puțin mai încolo o să mai vină încă un patch care va repara problemele de securitate Android reparate pentru luna octombrie.

Instalarea durează destul de mult, la mine a durat vreo 8 minute de când a fost repornit telefonul și până am putut să îl folosesc. Ca fapt divers, în proces am pierdut și 3% din baterie.

Note20-ul meu nu a raportat prezența actualizării, a trebuit să mă duc în Settings/Software Update și să apăs pe Download and install. Abia atunci a apărut actualizarea.

În condițiile date, dacă nu vă deranjează calitatea pozelor făcute cu Note20 5G, nu e cazul să vă grăbiți să puneți patch-ul acesta.

Mai multe detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep