HomeFeaturedFocusHuawei Watch GT2 Pro primeste optiunea de monitorizare permanenta a oxigenului din...

Huawei Watch GT2 Pro primeste optiunea de monitorizare permanenta a oxigenului din sange (SpO2)

Cel mai nou update de firmware pentru ceasurile Huawei Watch GT2 Pro aduce suportul pentru monitorizarea permanenta a concentrației de oxigen (SpO2) din sânge.
Cel mai nou update de firmware pentru ceasurile Huawei Watch GT2 Pro aduce suportul pentru monitorizarea permanenta a concentrației de oxigen (SpO2) din sânge.

Astzi, la doar câteva minute după ce s-a terminat evenimentul de prezentare pentru noua serie Mate 40 în care am văzut și ceasul Huawei Watch GT2 Pro Porsche Design, compania chineză a lansat un update de firmware pentru Watch GT2 Pro care aduce pentru toți posesorii o opțiune extrem de interesantă: posibilitatea de monitorizare continuă a nivelului de oxigen din sânge (SpO2). În felul acesta nu doar modelele Porsche Design vor beneficia de ea.

Prin aplicația Huawei Health veți putea detecta și descărca versiunea 10.1.2.12 de firmware pentru Huawei Watch GT2 Pro (modelul 58D) ce aduce pe lângă monitorizarea permanentă a nivelului de oxigen (Spo2) și optimizări pentru afișarea vremii plus posibilitatea de a seta dimensiunea piscinei pentru măsurarea mai exactă a înnotului.

Pachetul are 202 MB și se instalează OTA, operația durează câteva minute și ar fi bine să o aplicați cu ceasul având bateria peste 20%.

Abia am instalat update-ul așa că nu vă pot da detalii despre cum funcționează monitorizarea continuă, dar îmi place ideea. Mă aștept ca odată cu asta să apară și o diminuare a autonomiei, chestie pe care o voi urmări în mod special și o să vă spun mai multe.

Și nu în ultimul rând, noua funcționalitate de monitorizare continuă a nivelului de oxigen (SpO2) din sânge merge doar pe smartphone-urile Android, dacă aveți GT2 Pro legat cu un iPhone, nu veți putea să vă bucurați de ea.

UPDATE: desi functia este prezenta pe ceas, ea nu este activata automat. E nevoie de activarea ei din aplicatia Hauwei Health – in Google Play Store era doar 10.1.1.312, fara suportul pentru activarea monitorizarii permanente pentru SpO2. Din AppGallery am descarcat 10.1.2.553, nici aici nu este inca prezenta functia.

Deci pentru moment monitorizarea permanenta SpO2 nu este inca functionala.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep