HomeFeaturedFocusSeria Galaxy S20 primeste patch-ul de securitate pentru septembrie si in Romania

Seria Galaxy S20 primeste patch-ul de securitate pentru septembrie si in Romania

Galaxy S20+

Telefoanele din seria Galaxy S20 de la Samsung primesc update-ul de Android care aduce patch-ul de securitate pentru septembrie 2020 și la noi în țară. Eu l-am primit pe un Samsung Galaxy S20+ 5G vândut de Vodafone.

Noul update are numărul G986BXXU4BTIB și are puțin peste 354 MB. Pe lângă patch-ul de securitate la nivel de septembrie 2020, acest update mai aduce și mici îmbunătățiri ale softului de cameră foto. Plus evidentele stability improvements, bug fixes și improvements  to performance.

Însă prima parte este cea mai importantă, securitatea dispozitivului. Așa că vă recomand să nu evitați acest update. Dacă nu primiți notificare, puteți să îl căutați manual în Settings/About Phone/Software Information.

Deținătorii de Samsung Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra mai au un motiv de bucurie. Compania coreeană a anunțat că aceștia, selectați doar de pe anumite piețe, vor putea accesa versiunea beta de OneUI 3.0 pe Android 11. Deja este disponibil utilizatorilor din Statele Unite și Coreea de Sud, însă a fost vehiculat și numele Europei acolo. Locurile sunt limitate, sunt preferați utilizatorii care au achiziționat telefonul de pe open market și nu se știe dacă și România este pe lista țărilor europene care vor avea acces la acest beta.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep