HomeMobileAndroidOportunitati pentru dezvoltatorii de jocuri: Huawei ofera beneficii la publicarea in AppGallery

Oportunitati pentru dezvoltatorii de jocuri: Huawei ofera beneficii la publicarea in AppGallery

În această perioadă Huawei oferă sprijin puternic pentru dezvoltatorii ce vor publica jocuri în magazinul virtual AppGallery: 30000 EUR pentru reclamă, evidențierea în Indie Game și asistență tehnică.
În această perioadă Huawei oferă sprijin puternic pentru dezvoltatorii ce vor publica jocuri în magazinul virtual AppGallery: 30000 EUR pentru reclamă, evidențierea în Indie Game și asistență tehnică.

AppGallery este al treilea mare magazin de aplicații mobile din lume și pentru că Huawei dorește să ofere utilizatorilor o experiență cât mai completă, derulează o campanie în care oferă sprijin logistic și financiar celor ce doresc să publice jocuri în acest magazin.

Ideea e simplă: folosind AppGallery, dezvoltatorii de jocuri au posibilitatea să ajungă la un număr impresionant de utilizatori (ca fapt divers, doar în 2019 au fost vândute peste 240 de milioane de aparate Huawei) prin faptul că acest magazin vine preinstalat pe toate modelele de smartphone-uri și tablete Huawei. Până acum AppGallery are înregistrați peste 2 milioane de dezvoltatori ce publică jocuri și aplicații, magazinul fiind preinstalat și folosit de cei peste 500 de milioane de utlizatori activi în fiecare lună.

În intervalul 19 noiembrie – 14 decembrie, Huawei le oferă dezvoltatorilor de jocuri independenți și micilor studiouri beneficii speciale, odată cu lansarea unei inițiative de granturi speciale pentru jocuri. Vorbim despre 30000 de euro și asistență tehnică VIP și promovare de jocuri indy în AppGallery.

Dintre jocurile publicate de dezvoltatori în perioada campaniei vor fi alese 30 care vor primi câte un credit de 1000 EUR pentru promovare, alături de un account manager care să îi ajute pe dezvoltatori să își valorifice campania de promovare. Totodată, dezvoltatorii care se înregistrează acum vor beneficia de o cotă de 85% din vânzări, pentru toate jocurile publicate în următorii doi ani.

În perioada 19 noiembrie – 14 decembrie dezvotatorii de jocuri sunt invitați să se alăture magazinului AppGallery pentru a beneficia de 85% din venituri.

Și nu în ultimul rând, jocurile publicate vor fi promovate în AppGallery în zona de recomandări pentru a le face mai vizibile.

Această inițiativă este un pas important în angajamentul și investițiile constante ale Huawei în comunitatea de dezvoltatori. Industria jocurilor mobile a înregistrat o creștere incredibilă în ultimii ani și suntem încântați să putem sprijini mai mulți dezvoltatori și studiouri independente în a-și aduce jocurile pe piață.”, declară Wang Heng, Vicepreședinte, Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group, CEE și Țările Nordice.

Pentru a participa la programul de granturi pentru jocuri, dezvoltatorii sunt invitați să își creeze un cont de dezvoltator Huawei și să își trimită jocul în AppGallery prin Unity Distribution Portal, până pe 14 decembrie.

Mi se pare că sună foarte bine și de asta vă recomand să vă urcați jocurile și în AppGallery urmând detaliile de aici: https://create.unity3d.com/AppGallery-UDP-happy-holidays

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep