HomeMobileAndroidGalaxy Note20 incepe sa primeasca Android 11 si in Europa

Galaxy Note20 incepe sa primeasca Android 11 si in Europa

Modelele Samsung Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra încep să primească actualizarea Android 11 și în Europa.
Modelele Samsung Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra încep să primească actualizarea Android 11 și în Europa.

Zilele trecute posesorii de Galaxy Note20 din SUA au primit actualizarea Android 11 și acum vedem că aceasta a venit și în Europa. Asta în condițiile în care zvonurile spuneau că e posibil ca Android 11 să vină pe Note20 doar la jumătatea lunii ianuarie. Via SM am citit că firmware-ul N98xxXXU1CTL5 a ajuns pe Note20 pentru utilizatorii din Slovacia.

Sper să ajungă cât mai repede și în România, la fel cum a venit și pe modelele S20. După cum știți, Android 11 introduce și noua interfață OneUI 3.0 ce aduce câteva schimbări și optimizări la nivelul interfeței grafice.

Ar fi bine să prindem Android 11 și pe Note20 înainte ca Samsung să lanseze Galaxy S21, programat pentru 14 ianuarie – din câte știm acesta va veni cu OneUI 3.1, deci încă nu va fi echivalență la nivel software la început. Probabil că ulterior încă un update de firmware va aduce schimbările și pe seria S20/Note20.

Revenind la Note20 și Android 11: până la finalul anului putem să sperăm la ce e mai bun și să verificăm zilnic disponibilitatea update-ului. Adică Settings/Software update și clic pe Downlad and install. La un moment dat o să apară mesajul în care ni se spune că avem o actualizare.

Alternativa ar fi să punem manual Android 11, folosind un PC. Pentru moment nu recomand asta pentru că nu există un firmware pentru România și instalarea unuia terț va modifica câteva dintre setările telefonului.

Stați pe aproape că voi reveni cu detalii imediat ce le am.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep