HomeFeaturedFocusRecomandare: Epic Games porneste 15 zile de promotii in care ofera gratuit...

Recomandare: Epic Games porneste 15 zile de promotii in care ofera gratuit jocuri importante (posibil Far Cry 5, Fallout 4, Hitman 2, Ghost Recon Breakpoint)

Începând cu 17 decembrie Epic Games a pornit o campanie promoțională în care va oferi gratuit o grămadă de jocuri faine până pe 31 decembrie.
Începând cu 17 decembrie Epic Games a pornit o campanie promoțională în care va oferi gratuit o grămadă de jocuri faine până pe 31 decembrie.

Vă recomand ca până la 31 decembrie să vizitați zilnic magazinul Epic Games pentru că o să aveți parte de surprize foarte faine: în cadrul unei campanii promoționale Epic Games va oferi zilnic gratuit niște jocuri interesante. Conform unui leak s-ar putea să vină printre altele și Far Cry 5, Fallout 4, Hitman 2, Ghost Recon Breakpoint.

Pentru astăzi, 18 decembrie, jocul gratuit este Cities Skylines, ce în mod normal costă 116 lei. Îl puteți descărca de aici.

Cum funcționează: vă faceți un cont pe Epic Games Store, dacă nu aveți încă unul, vă conectați cu el și când vedeți că a pornit promoția, mergeți frumușel pe pagina jocului și îl puneți în lista de download. Repetați asta pentru toate jocurile care vă fac cu ochiul și le jucați când aveți timp.

Oficial, Epic Games ține lumea în suspans și nu anunță ce urmează să vină în ziua următoare. Zilele trecute a fost un leak în care sunt prezentate jocurile ce vor fi în promoție și lista e foarte faină:

Numai că pentru moment nu bate cu ceea ce oferă gratuit Epic Games. Putem spera că măcar câteva din jocurile de mai sus ar putea ajunge în promoție gratuită.

Așa că … vizitați zilnic Epic Games ca să vedeți promoția.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep