HomeMobileAndroidHopa: si Samsung renunta la livrarea de incarcatoare in pachetele Galaxy

Hopa: si Samsung renunta la livrarea de incarcatoare in pachetele Galaxy

Conform ultimelor zvonuri, Samsung pășește pe urma Apple și nu va mai livra încărcătoare odată cu Galaxy S21.
Conform ultimelor zvonuri, Samsung pășește pe urma Apple și nu va mai livra încărcătoare odată cu Galaxy S21.

La numai trei luni după ce a făcut mișto de Apple pe marginea lipsei unui încărcător în pachetele iPhone 12, Samsung pășește pe urmele companiei americane și se pare că va renunța la includerea în pachetul Galaxy S21 a unui încărcător. Adică copiază (cine s-ar fi gândit, nu?) decizia Apple.

Conform site-ului brazilian Tecnoblog, viitoarele modele Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra au fost aprobate de organizația ANATEL (echivalentul FCC din SUA) iar din documentația depusă de Samsung reiese că acestea nu vor veni cu încărcător în cutie. Și nici căști, la fel ca iPhone 12.

Surprinde pe cineva? Nu ar trebui. De-a lungul vremii atât Samsung cât și Huawei au copiat puternic Apple în mai toate direcțiile, chiar și după ce inițial au făcut mișto de unele schimbări – renunțarea la jack-ul audio ar fi doar primul exemplu care îmi vine în minte.

Doar că e o chestie interesantă vizavi de legislația din Brazilia: din câte am citit, brazilienii vor forța Apple să ofere totuși încărcător în pachet, așa cum mi se pare și normal. Iar dacă asta se va întâmpla e clar că și Samsung o să aibă aceiași soartă.

Oricum, va fi interesant să vedem în cât timp producătorii de smartphone-uri Android vor renunța și ei la încărcător. Ce ziceți, 3 ani e mult?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep