HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: huse de protectie (colorate) pentru Samsung Galaxy S20+

RECOMANDARE: huse de protectie (colorate) pentru Samsung Galaxy S20+

huse de protectie

În perioada asta de home office ușor monotonă și ușor ciudată, am simțit nevoia de puțină culoare. Inclusiv la nivelul telefonului care este un instrument de lucru tot mai utilizat. Așa că am făcut niște cumpărături pe MobileDirect și am încercat câteva huse de protectie pentru al meu Galaxy S20+. Cât mai colorate. După cum se poate vedea în unele dintre poze, nu m-am oprit doar la husa telefonului, ci am încercat să asortez și cureaua de la ceas. Nu prea s-au potrivit culorile cu totul, dar eu sunt mulțumit de rezultat.

Misiunea nu a fost deloc ușoară, în oferta magazinului online sunt o grămadă de huse de protecție pentru Samsung Galaxy S20+. Peste 350, mai exact. Ba chiar sunt foarte multe opțiuni colorate, așa că procesul de selecție (ce pretențios vorbesc) a fost destul de lung.

Prima opțiune a fost o husă de culoare galbenă. O husă Hybrid King Kong Yellow CUBZ. O husă destul de groasă, care asigură un grad ridicat de protecție. Nu prea ți-e frică de incidente neplăcute în momentul în care folosești această husă pe telefon.

Marginile sale proeminente protejează și ecranul.

Are și un picioruș pliabil pe partea din spate, care poate funcționa ca stand pentru telefon.

Butoanele sunt evidențiate în culoarea roșie.

Tot ceva mai groasă, pentru o protecție liniștitoare este și următoarea husă. O husă Brushed Sliding Card CUBZ. Eu am ales varianta verde (în link este cea roz). Oricum, sunt disponibile mai multe versiuni de culoare.

Are pe spate un buzunar cu o ușiță ce culisează în lateral, în care pot încăpea două carduri bancare. Sau legitimații de aceeași dimensiune.

Și ea protejează ecranul prin “buza” proeminentă pe care o are.

Tot de culoare verde, dar mult mai discretă, o husă Gel TPU Matte Small Love Hearts Green CUBZ. Este mult mai subțire, aproape că nu se simte la mână. Are și un mic desen, pentru o stare de spirit pozitivă.

Am lăsat la urmă husa preferată. O husă Roar Rico Armor Red CUBZ, cu o suprafață exterioară mată, și o margine neagră ceva mai tare.

Îmi place cum sunt evidențiate și cum se simt butoanele. La connectorul USB Type-C are și un căpăcel de protecție.

Acestea sunt doar câteva din multele opțiuni pe care le găsiți în oferta celor de la MobileDirect. Telefonul este tot mai prezent în viața noastră, fie că suntem acasă sau la birou. Așa că merită să încercați să găsiți o husă de protecție care se asortează și care vă dă în același timp un sentiment de siguranță.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep