HomeFeaturedFocusPentru ca s-a prins ca merge, Apple lanseaza castile over-ear AirPods Max...

Pentru ca s-a prins ca merge, Apple lanseaza castile over-ear AirPods Max la 549 USD

Probabil Apple știe ceva ce alții nu știu: fanii mărului sunt dispuși să plătească o grămadă de bani pentru niște căști sub marca Apple doar pentru că ... Apple.
Probabil Apple știe ceva ce alții nu știu: fanii mărului sunt dispuși să plătească o grămadă de bani pentru niște căști sub marca Apple doar pentru că … Apple.

Pe final de 2020 Apple mai face o lansare: căștile over-ear AirPods Max care sunt propuse la un preț exorbitant: 549 USD. Probabil că e prematur să judecăm căștile astea doar prin prisma prețului și al aspectului – niciuna dintre aceste caracteristici nu mă încântă, dar în contextul unui an în care industria IT a fost zguduită serios din cazua pandemiei, niște căști la 549 USD mi se pare puțin cam mult.

Pe de altă parte Apple vinde produse nu neapărat că ar fi cele mai bune ci doar pentru că sunt Apple, așa că decizia nu întâmplătoare. Ne gândim doar la Home Pod, pus în vânzare cu preț aproape dublu față de ce oferă Amazon la o calitate mai bună. Dacă vă tentează cumva aceste căști trebuie să știți că AirPods Max sunt construite cu aceleași elemente funcționale găsite și pe AirPods Pro: opțiuni simple de conectare, active noise cancellation, modul ambiental (Apple îi spune transparency) în care utilizatorul primește și sunetele ambientale împreună cu ce iese din difuzoare.

AirPods Max vin în cinci culori: argintiu, verde, roz, gri și sky blue și în pachet vine și o cutie. Le puteți comanda de acum (bine, nu în România, evident) și le puteți aștepta prin 15 decembrie. O idee bună de cadou de Crăciun, după cum spune Apple.

Detalii aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep