HomeFeaturedFocusMotorola Razr 5G disponibil la precomanda in Romania in varianta Blush Gold

Motorola Razr 5G disponibil la precomanda in Romania in varianta Blush Gold

Motorola Razr 5G

Noua versiune a telefonului se poziționează ca produs care se adresează deopotrivă pasionaților de fashion și de cele mai noi inovații din tehnologie. Unul dintre puținele telefoane cu display flexibil, Motorola Razr 5G se alătură propunerilor de același fel de la Samsung și Huawei. Însă are de partea sa argumentul unui design clasic, ce a cucerit la vremea sa inimile multor fani.

Pentru a oferi suport pentru conectivitatea 5G, telefonul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 765G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB.

În momentul în care este deschis, Motorola Razr 5G oferă un display P-OLED de 6,2 inchi și rezoluție 2142 x 876 pixeli (aspect 21:9). Ecran denumit de compania producătoare FlexView Cinema Vision. Atunci când telefonul este închis, pentru a-i reduce dimensiunile, rămâne la vedere un al doilea ecran, G-OLED, de 800 x 600 pixeli și 2,7 inchi diagonală.

Cei mai pretențioși ar putea să-i reproșeze prezența unei singure camere foto principale, cu rezoluție de 48 megapixeli. Am văzut de multe ori că numărul de camere foto nu dictează obligatoriu și calitatea acestora. Contează mai mult partea de software din spate. Poate că și noul Razr respectă această regulă. Deocamdată este doar o supoziție. Camera pentru selfie-uri este de 20 de megapixeli.

Noul Motorola Razr 5G în variantă Blush Gold este disponibil la precomandă pe Altex.ro, la un preț de 6999 lei. Livrarea va începe pe 7 decembrie. De reținut că va fi disponibil un număr limitat de unități.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep