HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: trei huse de protectie pentru Moto G 5G Plus

RECOMANDARE: trei huse de protectie pentru Moto G 5G Plus

huse de protectie

Vreau să vă aduc în atenție trei huse de protecție interesante pentru Moto G 5G Plus. Un telefon care chiar a impresionat plăcut prin raportul preț/performanțe pe care îl etalează. Și care chiar are în cutia standard o husă de silicon transparent. Însă am început să simt tot mai intens nevoia unei protecții mai crescute a telefoanelor pe care le folosesc. Așa că am aruncat un ochi în oferta celor de la MobileDirect, pentru niște huse ceva mai groase, care să ofere un grad de protecție crescut. Și am trei sugestii în această direcție.

Prima este o husă Carbon Ring Red CUBZ. Am ales o culoare ceva mai vie, dar sunt disponibile și alte opțiuni de culoare.

Marginile înălțate protejează și ecranul în cazul unui incident neplăcut.

Iar inelul de pe spate, pe lângă o priză mai bună a telefonului, poate funcționa și ca stand. De notat că se poate roti 360 de grade.

Rămânem tot la culoarea roșie, cu o husă ceva mai finuță. O husă CUBZ Series Carbon Fiber Red.

Protejează destul de bine și zona modulului foto mai înalt decât suprafața telefonului.

Și ea are margini înălțate pentru o protecție suplimentară a ecranului.

Mergem și pe o culoare ceva mai cuminte. Un verde foarte închis. Dar și o textură interesantă și în același timp foarte rezistentă. O husă Gel TPU Thunder Green CUBZ.

Protecția la nivel de ecran este prezentă și aici.

Acestea sunt doar trei variante. Le-am ales pentru că simțeam nevoia unui grad ridicat de protecție. În oferta magazinului online MobileDirect sunt disponibile și alte variante. Dar și huse de protecție și carcase pentru aproape orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep