HomeFeaturedFocusHyundai se lauda ca Apple le-a propus o colaborare

Hyundai se lauda ca Apple le-a propus o colaborare

Cum te asiguri că ratezi o afacere? Hyundai s-a trezit să se laude că Apple le-a propus o colaborare pe zona de mașini electrice.
Cum te asiguri că ratezi o afacere? Hyundai s-a trezit să se laude că Apple le-a propus o colaborare pe zona de mașini electrice.
Foto via CultOfMac (Apple’s electric car is real, and it’s almost ready for testing | Cult of Mac)

Din categoria când ești prost mai bine taci din gură, azi avem Hyundai care s-a trezit să se laude cât de grozavi sunt că Apple le-a propus să construiască mașinile electrice și bateriile asociate. Asta după ce anul trecut am aflat că echipa din cadrul Project Titan a Apple ar putea produce primele mașini electrice în 2024 și câteva anunțuri de angajare Apple legate de poziții din zona mașinilor electrice.

Oricum, via CNBC a venit informația că cineva de la Hyundai ar fi declarat că ”Înțelegem că Apple e în discuții cu mai mulți producători auto, incluzând Hyundai. Dar că nimic nu este decis încă.”

Pe scurt, te dai mare că Apple a venit să vorbească cu tine, doar că nu îți dai seama că vorbind despre treaba asta ai toate șansele să pierzi potențiala afacere. Doar e vorba de Apple, unde secretul este mai important decât orice altceva.

În fine, poate că individul de la Hyundai care s-a trezit să dea din gură știe ceva mai multe decât lasă să se înțeleagă, numai că șansele sunt mici. Apple nu a vorbit încă oficial despre o mașină electrică, așa că orice informație care vine din surse terțe nu o să fie privită cu ochi buni.

Știm că Elon Musk (acum cel mai bogat om din lume) i-a propus lui Tim Cook cumpărarea Tesla, dar seful Apple a refuzat afacerea acum câțiva ani. Probabil că acum regretă mișcarea și încearcă să vină cu o alternativă, pentru că de multe ori zvonurile astea vin de pe urma unor discuții clare.

Mâine poimâine e 2024 și Apple vine cu mașina electrică, iar cum baza sa de adulatori e mare, sigur vor sări mulți să cumpere produsul extrem de scump, dar (teoretic) mai de calitate și mai simplu de folosit decât cele ale concurenței.

Urmărim cu atenție și … fără îngrijorare :).

via eng

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep