HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 9T 5G prezentat oficial

Xiaomi Redmi Note 9T 5G prezentat oficial

Redmi Note 9T 5G

Și disponibil la nivel global, ar fi trebuit să mai adaug, dar ar fi ieșit un titlu prea lung. Redmi Note 9T 5G este abordarea celor de la Xiaomi pentru segmentul premium 5G mid-range. Am văzut că este folosită această formulare pentru categoria respectivă, așa că am decis să o folosesc și eu. Practic este vorba despre un smartphone cu specificații peste medie, cu o configurație apropiată de un model disponibil doar pe piața din China. Cu un preț extrem de atractiv și care încearcă să maximizeze ceea ce are de oferit pentru acești bani.

Dispozitivul asigură și suportul pentru rețelele 5G, așa că pare pregătit din toate punctele de vedere. Acest lucru este posibil datorită chipset-ului MediaTek Dimensity 800U, care rulează în combinație cu o memorie RAM de 6 GB. La nivel de capacități interne de stocare se disting două opțiuni: una cu 64 GB și una cu 128 GB.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display IPS LCD de 6,53 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9). Redmi Note 9T 5G merge pe designul modern cu un orificiu discret pentru camera foto frontală. Aceasta are o rezoluție de 13 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire a dispozitivului.

Pe partea din spate telefonul propune un sistem de trei camere foto. Aici parcă au fost făcute ușoare concesii pentru a ține prețul jos. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și un senzor de adâncime. Așa cum se poate observa, lipsește senzorul ultrawide, de obicei de 8 megapixeli. Unul destul de important în această ecuație.

Un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh cu suport pentru încărcarea rapidă de 18W completează lista cu detalii tehnice. Alături de un Android 10 cu interfața proprietară MIUI 12.

Xiaomi a pus în vânzare Redmi Note 9T 5G la prețuri de 199 euro, respectiv 249 euro, în funcție de capacitatea internă de stocare. Sunt prețuri cu un ușor discount. După o vreme, se vor mai adăuga câte 20 de euro la acestea. Chiar și așa, par niște prețuri foarte bune.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep