HomeFeaturedFocusOnePlus 8T, performante in testele benchmark

OnePlus 8T, performante in testele benchmark

OnePlus 8T

Îl folosesc de vreo două săptămâni și sunt tot mai încântat de el. A fost, de fapt, dragoste la prima vedere. Încă de când l-am scos din cutie mi-a plăcut forma sa, culoarea (am versiunea Aquamarine Green), dar mai ales interfața și viteza cu care se mișcă aceasta.OnePlus 8T este primul smartphone al unei companii chineze care îmi place cu adevărat. Și care se nu se simte deloc a fi un telefon chinezesc. Este meritul interfeței sale aerisite.

Am decis să îi dedic mai multe materiale scurte, pentru a avea astfel ocazia de a analiza toate aspectele. Și de a mă bucura pe deplin de el. După cum se poate vedea în fotografii, l-am luat și la plimbare în turele de alergare de dimineață.

Și pentru că m-a impresionat din start lejeritatea cu care se mișcă, o să încep chiar cu partea de performanțe. O zonă în care OnePlus a știut să își pună amprenta încă de la prima sa apariție, atunci când se poziționa ca un flagship killer. Între timp a devenit chiar el un adevărat vârf de gamă, care se bate la pozițiile fruntașe ale topului Androidelor.

Și prețul este pe măsură. OnePlus 8T Aquamarine Green fix în configurația pe care o testez (12 GB RAM + 256 GB capacitate internă de stocare) costă 720 euro pe site-ul oficial. Însă sunt tot mai tentat să îl compar cu telefonul meu actual, un Galaxy S20+ 5G de la Samsung. Și diferența de preț încă există (Samsung-ul este mai scump, deși este un model cu câteva luni mai vechi), în timp ce la nivel de performanțe terminalul OnePlus pare mai puternic.

Deocamdată o să intrăm în zona de performanțe în aplicațiile de benchmark, în teste individuale. Dar s-ar putea să mai revin asupra acestui aspect și cu câteva comparații.

Mai jos aveți rezultatele din AnTuTu Benchmark.  

Urmează cele din testul de performanță din PCMark.

Am rulat și testul 3DMark.

Și mai apoi GFXBench.

În cele din urmă am rulat și Geekbench 5.

Așa cum se poate vedea în capturile de ecran, rezultatele sunt bune în toate aplicațiile de benchmark și arată suficientă putere de procesare. S-ar putea să fiu tentat să fac și câteva comparații cu alte flagship-uri din aceeași generație.

Deocamdată rulează testul de baterie din PCMark, pentru că am impresia că și autonomia este interesantă. Așa că urmează să revin în câteva zile.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep