Cum urmaresti live stream-ul Unpacked cu lansarea Samsung Galaxy S21

0
Începând cu ora 17:00 a României Samsung va prezenta noua serie Galaxy S21 într-un eveniment Unpacked transmis live.
Începând cu ora 17:00 a României Samsung va prezenta noua serie Galaxy S21 într-un eveniment Unpacked transmis live.

Astăzi este ziua Samsung în care o vă vedem prezentată oficial seria Galaxy S21 (despre care știm deja o grămadă de lucruri), începând cu ora 17:00 a României, în cadrul unui eveniment Unpacked transmis live. Anul acesta va fi un eveniment exclusiv online, fără participanți la fața locului, doar că asta nu înseamnă că nu o să vedem primele impresii și laude chiar din timpul lansării.

Dacă se ve repeta experiența anilor trecuți (și nu văd de ce nu s-ar repeta), undeva dupa 17:05 o să putem citi primele impresii (să nu spun laude) și materiale video. Că așa e rețeta pentru orice produs nou, nu doar cele ale Apple/Samsung.

Eu vă recomand să nu citiți materialele alea în timpul lansării și să savurați prezentarea pentru că stream-ul video pentru Galaxy Unpacked o să fie transmis live și toată lumea are acces la el. Îl puteți accesa pe  Samsung Newsroom sau pe canalul YouTube al Samsung. Unde vă este mai comod.

Și abia după aceea să vedeți ce spune lumea despre aceste modele.

Și pentru că leak-urile legate de Samsung nu se opresc, avem și poze noi cu Galaxy S21:

via:

Asta nu înseamnă că lansarea nu o să fie interesantă. Vă aștept să comentăm împreună pe Twitter. Mă puteți urmări pe @balanionut.

Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here