HomeFeaturedFocusApar primele proiecte ale companiei lui Carl Pei

Apar primele proiecte ale companiei lui Carl Pei

Carl Pei

Au fost cu vreo săptămână în urmă așteptări mari atunci când Carl Pei, unul dintre co-fondatorii OnePlus și-a anunțat noua companie. Un proiect care captase interesul câtorva figuri mari din IT-ul global. Însă în momentul anunțului, a evenimentului respectiv, la fel de mare a fost și dezamăgirea. Omul de afaceri a anunțat doar numele companiei. Și acela, după părerea mea, neinspirat: Nothing. La fel ca titlurile care s-au vrut glumete: Carl Pei launches Nothing!

Între timp încep să apară câteva idei despre strategia îmbrățișată și portofoliul de produse pe care această companie îl va dezvolta. Se pare că se dorește un portofoliu de produse care să se interconecteze între ele, precum un ecosistem. Pentru momentul focusul va fi pe zona audio. Și primul produs, care va avea parte de o apariție oficială în această vară, va fi un set de căști (de tip earbuds TWS). Un anunț care nu prea ajută cu nimic la entuziasm.

Sunt tentat totuși să cred că această companie nou apărută, sub bagheta lui Carl Pei, are totuși planuri și proiecte mult mai ambițioase. Unele pe care încă nu le cunoaște opinia publică. Dar pe care investitorii care susțin acest proiect le cunosc deja și le-au și plăcut suficient de mult încât să aloce diferite sume de bani.

Spun asta pentru că pe lista celor care au investit în Nothing se regăsesc CEO-ul Reddit, Steve Huffman, co-fondatorul Twitch, Kevin Lin, sau inventatorul iPod-ului, Tony Fadell. Mai nou și divizia de investiții a Google, Google Ventures, a investit 15 milioane de dolari în Nothing. Așa că sunt tentat să cred că au motivele lor pentru care au luat aceste decizii. Motive care cu siguranță nu sunt reprezentate doar de potențialul succes al unor căști earbuds TWS.

Pe site-ul companiei lui Carl Pei există și un counter. Acesta induce ideea că mai multe informații despre produs ar putea fi publicate peste cinci zile.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep