HomeFeaturedFocusVIDEO: cum rezista Xiaomi Mi 11 la zgariere si indoire

VIDEO: cum rezista Xiaomi Mi 11 la zgariere si indoire

Xiaomi Mi 11

Probabil că rezistența la îndoire este cea care interesează mai mult, pentru că este mult mai plauzibil să apară astfel de incidente. În ceea ce privește zgârierea spatelui sau a ecranului telefonului cu alte obiecte care se mai găsesc prin buzunarele utilizatorilor, majoritatea telefoanelor se țin destul de bine. Cred că deja v-ați dat seama că este vorba despre celebrul set de teste realizat de JerryRigEverything. Căruia nu i-a scăpat nici Xiaomi Mi 11.

Vârful de gamă al celor de la Xiaomi vine cu Gorilla Glass Victus pe partea din față, în timp ce partea din spate este protejată cu Gorilla Glass 5. În mod oarecum surprinzător, cele două au același nivel de rezistență pe scara folosită de celebrul vlooger. Materialul video oferă mai multe detalii. Iar pentru o protecție suplimentară, oricând se poate achiziționa o husă de protecție de pe MobileDirect.

Așa cum spuneam, este mai important comportamentul lui Xiaomi Mi 11 la îndoire. Deși presiunea aplicată a fost destul de mare, lucru care s-a și putut observa vizual, nu au rămas efecte după încetarea acesteia și telefonul a continuat să funcționeze. Nu și-a schimbat nici forma.

Avem și bonusul devenit deja tradițional, cu ecranul telefonului expus la flacără deschisă. Un scenariu destul de puțin probabil în viața reală.

Una peste alta, Xiaomi Mi 11 pare să treacă cu brio toate testele. Însă mai multe detalii vedeți urmărind materialul video.

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep