HomeFeaturedFocusCum sta Poco M3 cu autonomia

Cum sta Poco M3 cu autonomia

Poco M3

Când ai în mână un telefon cu un acumulator de 6000 mAh, te interesează direct autonomia de care este capabil acel acumulator. Asta a fost și situația cu Poco M3 de la Xiaomi, pe care l-am primit la teste. Și prima chestie pe care am vrut să o aflu, a fost legată de autonomia sa. Mai ales că venea după alt terminal cu aceeași capacitate de 6000 mAh a bateriei, Motorola Moto G9 Power.

Un Moto G9 Power care a stabilit un fel de record personal în ceea ce privește rezultatul testului de baterie din PCMark.

Ca o scurtă paranteză, bateria lui M3 se poate încărca rapid cu până la 18W.

Ei bine, Xiaomi Poco M3 a reușit și el un scor impresionant.

Destul de departe totuși de cel al lui Moto G9 Power (cu bateria, așa cum am spus, de 6000 mAh) și mult mai aproape de cel al lui Moto G 5G, un alt performer în materie de autonomie, care are însă un acumulator de 5000 mAh.

Trebuie precizat totuși că la nivel de specificații tehnice Poco M3 este peste concurenții săi enumerați mai sus. Și sunt convins că și performanțele vor fi pe măsura specificațiilor. Așa că, pe post de promisiune față de voi, urmează un material dedicat performanțelor în principalele aplicații de benchmark. Stați pe aproape!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep