HomeFeaturedFocusGoogle, Oppo si Xiaomi vor produce telefoane cu ecran pliabil

Google, Oppo si Xiaomi vor produce telefoane cu ecran pliabil

Google

Dovada cât se poate de clară în această direcție este faptul că Samsung Display produce deja ecrane pentru companiile respective. Comenzile date către compania coreeană de către Oppo, Xiaomi și Google sunt cât se poate de clare și concrete. Ba chiar lasă la vedere câteva indicii despre forma viitoarelor telefoane.

Spre exemplu, cei de la Oppo s-au îndreptat către un format de tip clamshell, cu ecranul deschizându-se în sus. Se vorbește și despre un display mai mic, pentru partea exterioară.

În paralel, Xiaomi și Google se pare că au îmbrățișat designul deja patentat de Samsung cu seria Galaxy Z Fold și mai nou de Huawei Mate X2. O abordare devenită deja obișnuită pe acest segment de telefoane încă tânăr.

Faptul că Google, Oppo și Xiaomi au în lucru telefoane cu display pliabil, după ce Samsung, Huawei și Motorola au lansat deja astfel de produse, confirmă că viitorul smartphone-urilor într-acolo se îndreaptă. Unele zvonuri, ceva mai vechi, au vorbit și de Vivo că ar intra în această ligă selectă. Și, cred eu, încet-încet toți producătorii cu pretenții vor trebui să facă acest pas.

Samsung a fost un deschizător de drumuri. Și, spre marele merit al companiei coreene, se pare că anul acesta, din cele trei telefoane cu ecran pliabil pe care le are în plan, unul dintre ele va avea un preț ceva mai accesibil. Ar fi un mare pas înainte înspre evoluția pe care o prevăd.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep