HomeFeaturedFocusVIDEO: prototip de smartphone Sharp cu ecran pliabil

VIDEO: prototip de smartphone Sharp cu ecran pliabil

Sharp

Motivul pentru care vă supun atenției acest scurt material video este unul foarte simplu. Îmi este destul de clar că într-acolo se îndreaptă viitorul pieței de smartphone și că ponderea telefoanelor cu ecran pliabil va crește exploziv în următorii ani. În plus, abordarea celor de la Sharp (strict din punct de vedere geometric) este cel mai aproape de preferințele mele în materie de design pentru un astfel de concept.

Din păcate, pe lângă faptul că nu sunt cunoscute niciun fel de detalii despre acest proiect de smartphone, Sharp nu prea a mai ieșit cu telefoanele sale de pe piața natală din Japonia. Așa că nu știu cât de mult ar trebui să mă entuziasmez pe marginea acestui subiect.

Informațiile spun că în momentul în care telefonul celor de la Sharp este deschis, are un display de 6,18 inchi și rezoluție 1440 x 3040 pixeli. Și că producătorul (care se ocupă și de producția de panel-uri display printre altele), a testat excesiv acest prototip și ecranul rezistă până la 300.000 de cicluri de îndoire. La o medie de păstrare a unui telefon de doi ani, avem peste 400 de astfel de cicluir pentru fiecare zi de utilizare. Hai că m-am liniștit! 🙂

via OLED Info

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep