HomeMobileAndroidOneUI 3.1 disponibil pe Galaxy Note 20 5G si in Romania

OneUI 3.1 disponibil pe Galaxy Note 20 5G si in Romania

Am văzut că de la începutul săptămânii Samsung a început să distribuie actualizarea OneUI 3.1 și pentru aparatele din seria Galaxy 20. Inițial a venit pe S20, iar de aseară e disponibil și pentru Galaxy Note20 5G sub forma update-ului N981BXXU1DUB5 / N981BOXM1DUB5 / N981BXXU1DUB5 ce are 1474,86 MB. Pe lângă multe din chestiile specifice OneUI 3.1 de pe noua serie Galaxy S21 avem și setul de patch-uri Android de februarie 2021.

După cum se poate vedea în descrierea oferită de Samsung, actualizarea aduce optimizări pentru Calendar (datele de acolo pot fi intepretate mai bine), Camera, Display, integrarea cu Galaxy Buds și schimbarea automată a conexiunii între dispozitive, Reminder, opțiunea Object Eraser (scoate obiectele nedorite din poze) pentru Photo Editor.

Însă lipsește opțiunea pe care o așteptam de mult și care m-ar fi făcut să renunț la Pixel Launcher și să trec pe OneUI: nu se poate schimba Samsung Free cu Google Discover, la fel ca pe Galaxy S21. Sper ca la un moment dat treaba asta să se rezolve că ar fi păcat.

Nu am avut nicio problemă în timpul update-ului și nici după, așa că vă recomand să aplicați rapid actualizarea pentru că nu durează mult.

Mergeți în Settings/Software update și clic pe Download and install ca să vedeți dacă e disponibil update-ul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep