HomeFeaturedFocusMWC 2021 ar putea fi deschis publicului

MWC 2021 ar putea fi deschis publicului

MWC 2021

Intenție există, ba chiar și un soi de presiune de-a CEO-ului GSM Association, entitatea care organizează Mobile World Congress. Însă de la intenție până la concretizarea ei mai este mult. E drept, că MWC 2021 care va avea loc la Barcelona, a fost mutat în perioada verii. Iar cel din Shanghai, care de obicei se desfășura vara, va avea loc săptămâna viitoare.

Însă chiar și pentru la vară este destul de curajoasă această declarație venită din partea lui John Hoffman, CEO al GSMA Limited. Presiunea de care spuneam vine sub forma unei declarații care spune că organizarea evenimentului cu public “gives people a bit of hope, says let’s move away from the effects of Covid-19 and return to something normal”.

Pe de altă parte, oficialul respectiv pare să fie conștient de responsabilitatea pe care o implică o ediție MWC 2021 cu public. De aceea a ținut să precizeze că numărul total al participanților va fi limitat la 50.000 de persoane. Sub jumătate din publicul care participa la acest târg într-un an normal. Iar cei care vor dori să participe în persoană vor trebui să aibă asupra lor un test COVID-19 cu rezultat negativ, realizat cu cel mult 72 de ore în urmă.

Va exista și posibilitatea de testare rapidă la fața locului, pentru cei care nu reușesc să facă dovada medicală cerută pentru acces.

Nici MWC-ul din China de anul acesta nu va fi unul normal. Dincolo de toate restricțiile și condițiile puse pentru acces, numărul total de vizitatori va fi limitat la 20.000 de oameni. Și probabil că va fi un soi de test decisiv pentru soarta evenimentului din Barcelona.

Chiar și cu aceste restricții în vigoare, e greu de spus dacă vom avea un MWC 2021. Mă refer aici la evenimentul din Barcelona. Încă există foarte multe restricții de călătorie. În plus, unele voci, ceva mai pesimiste, anunță valul al treilea al pandemiei. Așa că pentru moment multă nesiguranță plutește în aer în ceea ce privește evenimentele mari cu public. De văzut cum vor evolua lucrurile până la vară.

via MobileWorldLive

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep